Remi za kraj sezone. Protivnik je bio jucerasnji protivnik u finalu Lige prvaka, ekipa PSG-a
![]()
Remi za kraj sezone. Protivnik je bio jucerasnji protivnik u finalu Lige prvaka, ekipa PSG-a
![]()
Ex top eleven player
Rezime sezone 26
Liga
Liga prvaka
Kup
Momcad i statistika
MNK Kaskada
U finišu sezone ispalo je mnogo bolje nego kako je krenulo pa sam završio na 2. mjestu, a da nije bilo 5 poraza u prvih 8 kola mogli smo i prvi završiti s obzirom da u preostalih 18 kola imamo samo 1 poraz. Sve se okrenulo u momentu kad smo izmjenili glavnu ali i rezervne formacije i filozofiju igre u potpunosti.
Liga Tabela, rezultati, pozicija/dan u sezoni, strijelci, asistenti, naj ocjenjeni:
Kup:
Ekipa i statistika:
![]()
Ne bas sezona za pamcenje. Osvojio bar to utesno prvo mesto u ligi. Cestitam svima koji su ostvarili ciljeve u toku ove sezone![]()
Glavni tim je završio na dobrom 3. mjestu iako je 2 kola prije kraja bio vodeći. Dobro je s obzirom na kvalitetu protivnika u jako teškoj ligi. U LP nije prošao grupu (3.) a u kupu je dogurao do 1/4 finala.
Sezona će ostati upamćena po izrazito malo gol razlici za trećeplasiran tim. Mislim da je moj tim najviše plasirani ikad tim s gol razlikom 0, a vjerujem da je to i najslabija gol razlika koju je netko imao na 3. poziciji. Da sam danas slavio s 1-0, a jučer igrao neriješeno, bio bih prvak sa gol razlikom +5
![]()
Ex top eleven player
MNK Kaskada III
Ekipa koja je napravila najveći uspjeh: osvajanje lige i kupa, ali do triple ipak nije se moglo jer je konkurencija u ligi prvaka bila preteška a moja klupa preslaba da se natječe u 3 takmičenja.
Liga Tabela, rezultati, strijelci, asistenti, naj ocjenjeni:
Kup:
Liga Prvaka:
Ekipa i statistika:
![]()
Na kraju još da čestitam svima koji su nešto osvojili ove sezone, svima ostalima više sreće naredne sezone.
MNK Kaskada II
Ekipa od koje nisam očekivao da će osvojiti ligu jer je prvi tim sastavljen od slabih 5* igrača i rezerve 3* igrači.
Liga Tabela, rezultati, strijelci, asistenti, naj ocjenjeni:
Kup:
Ekipa i statistika:
![]()