1593Likes
-
Famous
Originally Posted by
Steppenwolf
Ja ti lepo kazem,.................
-
Famous
-
Rookie
Brshadin F.C. ove sezone ide po triple krunu kao i prethodnih 26 sezona s ukupnim score.... nikad osvojena triple
-
-
Argentinski veznjak Jacquet je napustio ekipu za 3 tokena... U prvoj sezoni je bio dobar, a prošle sezone očajan... 39 utakmica, 12 golova, 2 asistencije i čak 7 žutih kartona...
-
Maltretiranje u ligi do 82. minuta, protiv ekipe kojoj je na golu stajao štoper od 1 zvezdice... Promašaji, promašaji, promašaji... i na kraju od 5 šuteva u okvir, 4 su ušla... Shibamura, prva ocena 10 u istoriji...
-
Opet ispadosmo iz kupa,koliko me nervira taj kup ne mozes se pripremiti.Prelazni rok smo zavrsili doveli sve igrace sa 5 zvezdica,a prodali oko sedam ili 8 igraca tako da sam zadovoljan sa prelaznim rokom.Takodje smo poceli izgradnju stadiona koji kosta 74 mil i trenutno imamo 20 miliona na racunu.Srecno svima u novoj sezoni
-
VIP
Izgleda da se više vrijednost igrača ne povećava nakon što mu istreniram 1Q, tako da sad kad predje u narednu * vrijednost mu ostane ista pa još slabije dobija na treningu, a računao sam da povećam igrača za 3Q i tako da mu se vrijednost poveća za 0,3M tj da predje sa 128M na 129M i tako da kad dobije * trenira istim intenzitetom kao i prije dobivanja *, znam da je to bio slučaj prije 3 sezone, ali neznam kad su to promijenili
-
Da se i ja javim,jutrosnji zreb nije tako los imam par timova jacih od mog cetiri pet moje jacine ostali dosta slabiji,promocija se namece kao glavni cilj a potajno mesto u ligi sampiona sledece sezone.
Kup: ispadanje u prvom kolu.
Liga sampiona. ove sezone bez mene.
Puno srece svima.
-
Famous