Page 28 of 113 FirstFirst ... 1826272829303878 ... LastLast
Results 271 to 280 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    kupio sam 100 tokena i sa svim tokenima kupio zelene kofere,imao sam nesto sitno kofera od utakmica i sponzora kao i tokena i i malo jos kupio te digao ukupno 4 igraca na 7* s time sto su prva 2 bila na par skila do 7* a preostala 2 su trebala svaki 15 skilova do 7* i sad mi je jos ostalo 10-ak zelenbaca
    Vracam se na 451V pa kako bude bit ce,ako ne budem u top5 krecem od nule a ovaj cu profil ponekad pratit
    Sezonu nikad losiju nisam imao stvarno,ovako lose rezultate ne pamtim vec 5 poraza imam od toga 3 u ligi nevjerovatno,1 u LP u grupi svi imamo po 3 boda i bit ce jako tesko proci dalje jer su se dosta pojacali konkurenti kad su vidjeli Bocu u grupi morali su ali i mi se jacamo,nama je u krvi samo pobjeda,nevolim gubit u nicemu pa makar to bio i top11

liga:

protivnik danas:

liga prvaka:

protivnik danas:

trenutno najacih 11 u mom timu:

statistika trenutna:

mislim da nemoze gore od ovoga

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    kupio sam 100 tokena i sa svim tokenima kupio zelene kofere,imao sam nesto sitno kofera od utakmica i sponzora kao i tokena i i malo jos kupio te digao ukupno 4 igraca na 7* s time sto su prva 2 bila na par skila do 7* a preostala 2 su trebala svaki 15 skilova do 7* i sad mi je jos ostalo 10-ak zelenbaca
    Vracam se na 451V pa kako bude bit ce,ako ne budem u top5 krecem od nule a ovaj cu profil ponekad pratit
    Sezonu nikad losiju nisam imao stvarno,ovako lose rezultate ne pamtim vec 5 poraza imam od toga 3 u ligi nevjerovatno,1 u LP u grupi svi imamo po 3 boda i bit ce jako tesko proci dalje jer su se dosta pojacali konkurenti kad su vidjeli Bocu u grupi morali su ali i mi se jacamo,nama je u krvi samo pobjeda,nevolim gubit u nicemu pa makar to bio i top11

liga:

protivnik danas:

liga prvaka:

protivnik danas:

trenutno najacih 11 u mom timu:

statistika trenutna:

mislim da nemoze gore od ovoga
    Sto bacas pare na gluposti

Idemooooooooooooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Sto bacas pare na gluposti

Idemooooooooooooooooooooo
    jbga kad se covjek napije onda napravi glupost sta ces a ionako ne trosim na nista osim ponekad na top11 za tokene bas kad zagusti

https://vid.me/HOI0

evo video cijele utakmice LP koju sam upravo odigrao pogledajte sramotu sta nam nordeus radi
    Last edited by vedran boca juniors; 08-29-2015 at 10:41 AM.

Rookie Branko Klikovac's Avatar

evo video cijele utakmice LP koju sam upravo odigrao pogledajte sramotu sta nam nordeus radi
    Ja sam sinoć, u ligi, gubio od 20 min, posle toga protivnik je imao 2-3 šanse, a ja u 70. min 3 kornera, kontranapad, u 71. novi korner, pa opet kontranapad, sve do osamdesetog pritisak, onda pauza, ništa se nije dešavalo i u 90, moj centarfor odjednom izbija sam ispred golmana, razmišlja se da li da šutira, gool.
    Ne mogu biti zadovoljan, jer se ovaj drugi menadžer uključio tek u 60 min.
    Inače, ove sezone ne moram igrače stavljat na pogrešne pozicije, da bih pauzirao sezonu, šanse nema da ću biti 7. Loša sezona u ligi, vidjećemo dokle ćemo stići u kupu i lš.

Apprentice Najdox's Avatar

A dobro, taj poraz i nije toliko nerealan...
    Barsa je Barsa pa izgubi 4:0 od Bilbaoa.

@Momci šta mislite o ovoj formaciji, da li neko ima iskustva sa ovakvom formacijom?

Champion lespa's Avatar

ne pada mi na pamet da ti solim pamet, pogledao sam video i primetio sam da su ti igraci vec na poluvremenu sa kondicijom bili bas losi.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Rookie MIT Nenad's Avatar

Tako sam i ja imao istu situaciju pre dve sezone.
    Slabija ekipa je pobedjivala jace.

☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-11202806_947343141996399_2906618369214884558_n.jpg
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-11403190_947342778663102_3412584935200756663_n.jpg
    Last edited by MIT Nenad; 08-29-2015 at 09:45 PM.

pa dokle vise ovako mater vam jebem i vama i vasoj logici nogometa

Pro PepG's Avatar
    Jos jedna "legalna" formacija kad vidim ovako nesto znam koliko je sati... samo 1:1 vece sanse imas protiv jaceg od sebe sa normalnom fudbalskom postavkom nego protiv ovakvih

Page 28 of 113 FirstFirst ... 1826272829303878 ... LastLast