U naredna 2 kola dve najbitnije utakmice u sezoni protiv 2.i 3. velika prilika da se odlepimo
U naredna 2 kola dve najbitnije utakmice u sezoni protiv 2.i 3. velika prilika da se odlepimo
Prihvati da bez obzira na kvalitet tvoje ekipe mozes u ligi kiksnuti od svakog ko ima normalnu formaciju, bez razbacanih igraca po pozicijama ili golmanom u polju dakle i od najgore ekipe jer to se i desava u realnosti i mora da ti se to na neki nacin vrati, tako sto ce i tvoji konkurenti kiksnuti ili ces ti nekad nadigrati mnogo jaceg od sebe... onaj ko to ne moze da prihvati samo ce se nervirati u nedogled
Nisam ni mislio druže na tebe nego na sve nas ovdje koji s vremena na vrijeme se nerviramo zbog nerealnosti igre, daj da malo spustimo loptu i da ne podižemo tenzije, tek sad sam saznao da je bilo i bana ovdje jer se zaoštrilo neprotrebno. A teško ti možeš vidjet realnu sliku sa moje utakmice kada sam stavio samo pregled i ništa više, fali statistika, ocjene, kvalitet momčadi, rezultat iz prve utakmice, forma jedne i druge momčadi. Previše nepoznatih u jednačini, a svaka je bitna. Nisam znao da je tvoj klub onaj Franco Baresi, pa sam te slučajno obrisao, ako možeš pošalji zahtjev ponovo.
Nemam vise taj klub jer sam prekrsio pravilo fejsbuka o koriscenju imena poznate licnosti. Fejsbuk je deaktivirao nalog i baj baj AC Milan. A taman sam nabavio dva dresa Milana i poceo da razvijam klub. Jebiga.
Evo link za novi klub pa ko hoce neka me doda:
www.facebook.com/profile.php?id=100009910126579
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Baš me krenulo sa ozljedama u posljednja 3 dana, evo samo jučer 2 ozljede:
Tukli smo drugoplasiranog 4-0 i preskočili ga na tabeli, ali je prvi nedostižan... Nije toliko jak, koliko ga rese i koliko mi ne možemo da se pojačamo 18 dana... Na aukciji skoro da uopšte nema napadača i štopera, samo veznjaci i golmani, i to po desetak... Kao da sam stigao do vrha servera...
Sutra protiv dvanaestog...