Results 1 to 10 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    hahaha Španjolska,Srbija,Hrvatska i Litva eventualno Francuzi i možda Nijemci ali tih 6 repki će vodit bitku i sigurno bit u 1/4 finalu

Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
    Ja samo znam da BiH bez Teletovića, Nurkića i Đedovića ne mogu dobiti nikog . Danas gledam protiv Poljaka i ne znam koji su gori. Obje ekipe u zadnjoj četvrtini više od 6 minuta ne mogu dati koša. Gledam i ne mogu da vjerujem . Realno ima dobrih ekipa za osvajanje. Kada se samo sjetim Srbije kada je otvorila SP sa 2 poraza, od Brazila i Španije ako se ne varam, svi je otpisali i onda laganica finale sa amerima . Tako da je sve moguće, svako može da uzme ovo prvenstvo .

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Ja samo znam da BiH bez Teletovića, Nurkića i Đedovića ne mogu dobiti nikog . Danas gledam protiv Poljaka i ne znam koji su gori. Obje ekipe u zadnjoj četvrtini više od 6 minuta ne mogu dati koša. Gledam i ne mogu da vjerujem . Realno ima dobrih ekipa za osvajanje. Kada se samo sjetim Srbije kada je otvorila SP sa 2 poraza, od Brazila i Španije ako se ne varam, svi je otpisali i onda laganica finale sa amerima . Tako da je sve moguće, svako može da uzme ovo prvenstvo .
    Nije bilo bas tako u grupi smo imali skor 2-3 i u osmini finala isli na neporazene Grke do tad i ostvarilo se ono pravilo da ekipa koja ima u grupi 5-0 u psmini final odigra losu utakmicu..dok smo Brazilce bas oduvali,Francuzi.su u polufinalu protiv nas odigrali uz onu sa Spanijom najbolju uzltakmicu na prvenstvu i u te 3 utakmice smo pokazali pravu ekipnu igru...Dok u finalu sa nadopingovanim Jenkijima nismo imali nilakve sanse...