Results 1 to 10 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Ja iskreno nzm kad ste vi nas dobili poslednji put pa cak i na prijateljskoj,neki govore da vas prati prokletstvo od 95 i onog cuvenog silazenja.A ako se sretnemo ja bi dao prednos Srbiji i videlo se danas da smo i mi i spanija igrali sa 50 posto snage....
    Ma ja ti u te statistike ne vjerujem, ako sam ista naucio prateci sport to je svaka utakmica je nova, sad stoji da vjerovatno imamo kompleks zbog ludih poraza ali mora i tome jednom doci kraj. Kad cu vjerovati u uspjeh ako ne sad, nakon dobro odigranog proslog prvenstva i nakon sto imamo stvarno solidnu momcad. A ako Srbija bude bolja, Boze moj, sportski cestitati i to je to.
    Sezona 27, Level 27

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Ma ja ti u te statistike ne vjerujem, ako sam ista naucio prateci sport to je svaka utakmica je nova, sad stoji da vjerovatno imamo kompleks zbog ludih poraza ali mora i tome jednom doci kraj. Kad cu vjerovati u uspjeh ako ne sad, nakon dobro odigranog proslog prvenstva i nakon sto imamo stvarno solidnu momcad. A ako Srbija bude bolja, Boze moj, sportski cestitati i to je to.
    Da se ne lazem na proslov EP-u vam se otvorijo zreb u cetvrt-finalu ste igrali sa Ukrajincima koji su na tom prvenstvu napravili par iznenadjenja i predvodjeni Pulenom DOSLI DO VELIKOG USPEHA........