Results 1 to 10 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Kako mislite kako oni kazu, moze li mi netko onako konkretnije napisati kako ste vi to zamislili? Netko sjedi tamo i vodi utakmice? Stisne dugme sa kojim ja promasim zicera, a protivnik zabije? Kako ste vi to zamislili i zasto mislite da se netko nakacio na vas?

Macva, stari moj, pisao sam ti to vec prije, malo si nerealan, svjestan sam da je igra u mnogocemu nerealna ali ti bas trazis dlaku u jajetu tako je to u nogometu, imas sanse, promasujes, a protvnik sa dva suta da dva gola, nema tu nista nerealno, a ako sam nesto naucio, ako nemas rupe u momcadi, a Mesa ih nema, jer ima sve skaute, to sto ti imas par sa 7 nije od presudne vaznosti, dogodi se los dan, ovi nabrijani, vjerovatno i bolja formacija i desi se poraz.

Ono sto je stvarno nerealno je kad timovi sa igracima 2,3 zvjezdice a jos neaktivni, pobjedjuju mnogo jace, cesto sa igracima na krivim pozicijama, ali ovako kad igraju dva aktivna menadjera, nema tu nekog iznenadjenja, cak i kad slabiji pobjedjuju, to je bar moje misljenje i moje iskustvo, nema ljutnje.

Igrica ima mana, ali malo realnosti ne bi skodilo ni nama.
    Ja znam da sezonu 25 nisam prošao 6 puta za redom. Pa da li je to realno ili ne ja ne znam. Ali znam da skoro svaku sezonu, pa evo i ovu sad imam ubjedljivo najjaču ekipu u ligi a borim se za jebeno 7. mjesto. A metar timova iznad mene niti su aktivni, niti imaju timove sa 5*. Nego su to djedovi sa 3 i 4*. Meni je krivo kada ja lagano prolazim u ligi prvaka gdje su sve ekipe u grupi bile jače od mene. Ja se prošetam kroz grupu, a vamo u ligi ne mogu nikog dobit, i ono što sam dobio davao golove u 90+. Serem se baa' na njihovu realnost !
    Last edited by munchen; 09-06-2015 at 06:03 PM.