Results 1 to 10 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    @Lespa
    Baš zanimljivo, kod mene je obrnuto. Kad igaram, onda dosta vodim računa o formaciji, taktici i formi. Naravno da to ne garantira pobjedu, ali mogu reći da sam primjetio da je statistika uvijek na mojoj strani ili sam ujednačen protiv jačih timova. Bilo je slučajeva kad sam okrenuo rezultat u svoju korist promjenom formacije, a bilo je i neuspješnih promjena formacije, najčešće kad vodim pa idem prerano "zatvarati utakmicu" i onda izgubim rezultatsku prednost. Ja pokušavam sve što mogu, pa rezultat kakav bude, ali znam da sam sa svoje strane učinio maksimalno.
    nisi bio aktivan na forumu dva tri meseca pa cu ti reci ukratko. menadzeri su ovde pisali kako dok prate tekme i ucine sve sto mogu za svoju ekipu vezu 3-4 poraza a onda namerno ne prate 3-4 tekme i sve pobede.
    a ti i ja ovde u sitna crevca o formaciji, taktici...
    ne znam nisam pametan.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    nisi bio aktivan na forumu dva tri meseca pa cu ti reci ukratko. menadzeri su ovde pisali kako dok prate tekme i ucine sve sto mogu za svoju ekipu vezu 3-4 poraza a onda namerno ne prate 3-4 tekme i sve pobede.
    a ti i ja ovde u sitna crevca o formaciji, taktici...
    ne znam nisam pametan.
    Ma nema to veze... evo ja ove sezone ne stizem da ispratim dosta utakmica i totalni raspad, to je od slucaja do slucaja a ja cu radije da biram 10 poraza da budem prisutan nego 10 pobeda da me nema... onda ne bih ni igrao