Results 1 to 10 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    citam na english forumu lik pise o temi vezano za pracenje tekmi, nesto na sta su se zalili i nasi menadzeri( Munchen, Macva...). Naime, ima najbolju ekipu u ligi a prvi na tabeli je napusteni tim!?
    I onda je odlucio da ne prati svoje meceve i naravno rezultati su bolji a nekom liku je ulazio na meceve koje niko ne prati ali time sto on prisustvuje samo kao navijac ne bude vise instant rezultat nego je onda valjda real time tekma.
    Pa, sta znam moguce je, ako se menadzer loguje na pocetku tekme da Nordeus pusta menadzera da vodi ekipu i povlaci poteze. A ako ne prati, Nordeus uzima u obzir formu, bonuse, moral, kondiciju i generise rezultat.
    drugim recima, ako imate u zadnjih pet meceva dobre rezultate, stavite bonus na max i nemojte pratiti tekmu!
    zanimljivo, bas cu videti jer imam tekmu u ligi sampiona. menadzer sa kojim igram je iskoristio pravo domacinstva i pomerio tekmu na 2.30 ujutru i necu pratiti, pa cu videti. ekipa je u dobroj formi i bonus je na max. wish me luck!
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    citam na english forumu lik pise o temi vezano za pracenje tekmi, nesto na sta su se zalili i nasi menadzeri( Munchen, Macva...). Naime, ima najbolju ekipu u ligi a prvi na tabeli je napusteni tim!? ....
    Ja sam prošle sezone ušao jednom u Celticov profil, produžio ugovore na igračima da ne napuste klub slučajno, potpisao onaj 28T ugovor i neki sponzorski. Ove sezone kad sam došao, primjetim da Celtic igra LP Pogledam rezultate od prošle sezone, Celtic bio prvak
    Nije to prvi put da sam osvojio trofej bez da sam bio aktivan, prije 6 sezona Celtic je osvojio kup sa rezervama u prvoj postavi.
    Šta reći, koju poruku poslati?
    Ex top eleven player

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Ja sam prošle sezone ušao jednom u Celticov profil, produžio ugovore na igračima da ne napuste klub slučajno, potpisao onaj 28T ugovor i neki sponzorski. Ove sezone kad sam došao, primjetim da Celtic igra LP Pogledam rezultate od prošle sezone, Celtic bio prvak
    Nije to prvi put da sam osvojio trofej bez da sam bio aktivan, prije 6 sezona Celtic je osvojio kup sa rezervama u prvoj postavi.
    Šta reći, koju poruku poslati?
    to ja dozivljavam zadnje 2 sezone na laznjaku ne pratim uopce ponekad radi sponzora uđem i bez bonusa derem prvi sa 7 skauta samo,ono podjelim skilove automatski pa sta bog da
    sada ispada da nas nordeus potice na neigranje i to je logicki ako pratis i gubis navlace te da kupujes tokene i kofere da mos pobjeđivat,dok ako si neaktivan ti pustaju da sve osvajas i pobjeđujes da te navuku da pratis
    ja sam na laznjaku prvi put pratio tekmu prekjucer nakon 3-4 sezone i naravno odma izgubio od 11og na tablici i to doma sa CAK 4-0 nema veze sa vezom al ajd to je REALNO kako kazu8 iz nordeus SUPPORTA jebali sebe i svoju realnost