Quote Originally Posted by t11_fan View Post
Ja sam prošle sezone ušao jednom u Celticov profil, produžio ugovore na igračima da ne napuste klub slučajno, potpisao onaj 28T ugovor i neki sponzorski. Ove sezone kad sam došao, primjetim da Celtic igra LP Pogledam rezultate od prošle sezone, Celtic bio prvak
Nije to prvi put da sam osvojio trofej bez da sam bio aktivan, prije 6 sezona Celtic je osvojio kup sa rezervama u prvoj postavi.
Šta reći, koju poruku poslati?
to ja dozivljavam zadnje 2 sezone na laznjaku ne pratim uopce ponekad radi sponzora uđem i bez bonusa derem prvi sa 7 skauta samo,ono podjelim skilove automatski pa sta bog da
sada ispada da nas nordeus potice na neigranje i to je logicki ako pratis i gubis navlace te da kupujes tokene i kofere da mos pobjeđivat,dok ako si neaktivan ti pustaju da sve osvajas i pobjeđujes da te navuku da pratis
ja sam na laznjaku prvi put pratio tekmu prekjucer nakon 3-4 sezone i naravno odma izgubio od 11og na tablici i to doma sa CAK 4-0 nema veze sa vezom al ajd to je REALNO kako kazu8 iz nordeus SUPPORTA jebali sebe i svoju realnost