Ex top eleven player
Pobeda u ligi, ali u kupu poraz i prosli smo dalje imali smo rezlutat iz prve utakmice
Last edited by AC Milan 21; 10-24-2015 at 02:11 AM.
Imate opet dresove Reala I Psg-a na popustu!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Je, samo sad nema grbova hahahaha. Naravno da nisam htio kupiti sam grb pa čekati dresove pa isto tako neću ni sad kupiti dresove i čekati ponovo grb na akciji. Bezveze...
Uostalom ovo je prvi popust nakon dugo vremena, niti ubacuju nove obične dresove, a ove službene jedva stave na popust, a nisu ni prošlosezonske stavili pred što će ih povući iz prodaje. Sad su napravili magareću uslugu ubacivanjem poklon dresova pa vjerojatno oni koji su planirali promijeniti garniture sad nemaju potrebe za kupovanjem jer imaju nove, besplatne dresove.
Koji su to "stručnjaci" za marketing, neki koji se nisu školovali u tom području imaju više smisla i znanja o tom nego oni.
Mene baš hoće sreća, nekad kad je bilo tih akcija i dobrih popusta, nisam imao tokena, mogao sam kupiti samo one najjeftinije dresove, sad kad sam nešta uštedio, lošiji je izbor i nema sniženja kao nekad.
Ex top eleven player