Page 23 of 76 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast
Results 221 to 230 of 766
Like Tree1503Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Top El's Avatar
    Obozavam ovakve ponude
    ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-screenshot_323.jpg

Dreamer AC Milan 21's Avatar
    Pobeda u ligi, ali u kupu poraz i prosli smo dalje imali smo rezlutat iz prve utakmice

Last edited by AC Milan 21; 10-24-2015 at 01:11 AM.

Champion lespa's Avatar
    Imate opet dresove Reala I Psg-a na popustu!
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Imate opet dresove Reala I Psg-a na popustu!
    Je, samo sad nema grbova hahahaha. Naravno da nisam htio kupiti sam grb pa čekati dresove pa isto tako neću ni sad kupiti dresove i čekati ponovo grb na akciji. Bezveze...
    Uostalom ovo je prvi popust nakon dugo vremena, niti ubacuju nove obične dresove, a ove službene jedva stave na popust, a nisu ni prošlosezonske stavili pred što će ih povući iz prodaje. Sad su napravili magareću uslugu ubacivanjem poklon dresova pa vjerojatno oni koji su planirali promijeniti garniture sad nemaju potrebe za kupovanjem jer imaju nove, besplatne dresove.
    Koji su to "stručnjaci" za marketing, neki koji se nisu školovali u tom području imaju više smisla i znanja o tom nego oni.
    Mene baš hoće sreća, nekad kad je bilo tih akcija i dobrih popusta, nisam imao tokena, mogao sam kupiti samo one najjeftinije dresove, sad kad sam nešta uštedio, lošiji je izbor i nema sniženja kao nekad.
    Ex top eleven player

Famous Top El's Avatar
    Protivnik u kupu tj. protivnica
    ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-screenshot_324.jpg

Apprentice Najdox's Avatar
    Evo jedna interesanta utakmica koju sam odigro u kupu

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Ja sam mislio kupit dresove AC Milana i grb, kad već nema od Bayerna, ali prvi dres mi se ne svidja dok je grb preskup. Tako kod većine kombinacija, mada ima nekih i lijepih kombinacija ali od klubova koje ne simpatišem. Tako da i dalje nemam oficijalnih dresova niti grb.

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Ja sam mislio kupit dresove AC Milana i grb, kad već nema od Bayerna, ali prvi dres mi se ne svidja dok je grb preskup. Tako kod većine kombinacija, mada ima nekih i lijepih kombinacija ali od klubova koje ne simpatišem. Tako da i dalje nemam oficijalnih dresova niti grb.
    Ja jos mislim uzeti garnituru Porta i tu cu da povucem rucnu,naravno ostalo mi je jos da kompletiram gostujuci od Psg-a i gostujuci od Atm onaj crveno beli je ruzan njega necu.......

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Ja jos mislim uzeti garnituru Porta i tu cu da povucem rucnu,naravno ostalo mi je jos da kompletiram gostujuci od Psg-a i gostujuci od Atm onaj crveno beli je ruzan njega necu.......
    Hahaha crveno bijeli ti se ne svidja, pretpostavljam da bi ti želio crno bijele od Atm. Ja bih da vrate neke stare obične dresove, po mogućnosti crveno plave ili crveno crne.

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Imas Olimpijakosov on je lepsi

Page 23 of 76 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast