Prvo da cestitam Top El na trostrukoj!
Sto se nas tice danas u prvenstvu pobeda u gostima protiv direktnog konkurenta za titulu, da juce nisam napravio onu glupost vec bi slavio. Problem je sto mi je najbolji igrac dobio zuti i bice suspendovan za poslednje kolo. On je kvaliteta 90, a rezerva 70 pa vi vidite koja je razlika :/ Igram kod kuce sutra dovoljno mi je nereseno da uzmem titulu, kakve sam kurate srece ne bi me cudilo da izgubim ali videcemo.
E sada sto se tice finala LS mogu reci ocekivan poraz. Jednostavno ja ovog liga ne mogu da dobijem ne znam zasto, po stoti put ponavljam cudna mi ova igrica neki put. Prosle sezone u prvenstvu, ove godine u grupi i sada u finalu. Imamo bukvalno identican kvalitet ekipe i ja ili igram nereseno sa njim ili puknem kao danas u finalu -.- I pored toga sto kao po obicaju ima gomilu njih koji navijaju za njega i veci posed lopte ja sam taj koji je konstantno dominirao i stvarao sanse, a on mi uvaljao iz jednog kontranapada i iz slobodnjaka, pored toga nije stvorio sansu ali jbg tako je to u fudbalu. Ja sam pri kraju uspeo da smanjim rezultat, a pre toga sam imao i stativu. Nije mi se dalo makar u produzetke da odem, dobro sam se ispromasivao.
Sta da se radi prosle sezone smo osvojili LS nije se dalo da dve godine za redom to ucinimo.
Iskreno se nadam da zbog najboljeg igraca koji nece igrati sutra necu biti kaznjen pa na kraju ispusiti i za titulu u prvenstvu. Valjda cu izvuci makar remi kod kuce kao utesnu nagradu za ovu sezonu...