REZIME (sezona 49 - level 48)

LIGA

Tabela i rezultati:

Osvojio sam ligu iako su moji igrači imali katastrofalan učinak (nijedan moj igrač medju 5 najboljih):

LIGA PRVAKA

Takmičenje prejako jer igram sa najvišim levelom (Nerko osvojio), ispao još u grupi:

KUP

Prejaki protivnici (Glogovica osvaja a Vučici ostaje liga), ispao sam od Turkiye koji ima 8-9* igrače:

EKIPA I STATISTIKA

Nikad gora statistika, na početku sezone sam prodao agentu 11 igrača i obnovio tim sa novim nordgenima i valjda je to uticalo na formu i učinak.

Čestitke Top El na tripli i svima koji su nešto osvojili (trofej, promocija itd.) a ostalima više sreće naredne sezone. Što se mene tiče ja ću biti zadovoljan ako i naredne sezone uzmem trofej lige i to će biti 4. uzastopni. Znam da od kupa i lige prvaka nema ništa (čak i kad bi snizio kvalitet ekipe) jer opet će da me stave sa 4-5* jačima odnosno nekih 30-40Q. Primičem se polako vrhu i planiram za nekih 6 sezona igrati na najvišem levelu, pitanje je samo kakve će transfer liste biti narednih sezona jer prošle 2 sezone je bilo nordgena po cijeli dan i za 1 token.