Glavni tim se časno oprostio od LP; pobjeda od 3-2 kod kuće ipak nije bila dovoljna za 1/2 finale zbog poraza u prvoj utakmici u gostima od 1-0. U ligi se pobjedom sa 0-2 u gostima zadržao na drugoj poziciji 10 bodova iza vodećeg. ST-ovi su počeli zabijati, to je dobar znak. Ostaje nam da do kraja sezone sačuvamo 2. mjesto, šanse za naslov postoje samo na papiru zbog fantastične forme vodećeg.
Celtic uništio posljednji tim lige sa 6-0 i trenutno je 3. sa 3 boda zaostatka za drugoplasiranim i 9 za vodećim, međutim to nije vijest dana; veličanstvenim trijumfom 3-0 kod kuće u 1/4 finala LP neutralizirali smo poraz iz prve utakmice od 1-0 i idemo u polufinale
Dakle, u ovom trenutku imamo trostruku broncu: 3. mjesto lige, 3. u LP, 3. u kupu. Naravno, do kraja seozne imamo još "kilometara", nadamo se poboljšanju trenutnih rezultata.
Pošto mnogi mene pitaju za savjete i mišljenje, pa da ja sad vas pitam;
dakle sutra je utakmica David protiv Golijata iliti Celtic (5*) protiv AC Milan-a (7*, službeni grb i dresovi...). Realno, šanse su nam minimalne pa razmišljam koju formaciju da koristim protiv njegovog klasičnog 442 (99.9% da će ju koristit). Kao što znate od prije, ja svoj tim gradim za ovakve utakmice da budem spreman na sve, pa mogu igrati razne formacije. Prva utakmica je u gostima. Mislio sam možda koristiti 3DC-3DMW-3MC-1 kao uobičajenu opciju kad se branim, međutim postoje opcije i da igram neku 451 formaciju.
Kako biste vi pripremili moj tim da vas čeka tako moćan protivnik?
Dakle, protivnik ima 14(-1) igrač od 7* (Q95+, suspendiran DC-DMC 7*) i jedan skaut kvalitetom blizu 7*. Ostali igrači imaju 1*
Celtic ima 11 skauta (10x Q90 i Q91) + 8x 5* + 2 golmana od 4*
Dnipro je malim nizom od 5 utakmica bez poraza napravio velik korak, a današnjom pobjedom od 0-2 zauzeo je 4. poziciju sa 33 boda, 4 iza vodećeg. Tu je prvenstvo potpuno otvoreno i neizvjesno.
Ovo je taj kup protivnik s razlikom što je u međuvremenu kupio nordgen ML i naturpijao ga na jakih 6* te promijenio formaciju u 442. Koristim sliku od nekidan da ne pravim istu