Momci, ko ima predloge, sugestije i sl. neka mi posalje privatnu poruku. Idem u cetvrtak kod njih da ih malo naribam :-)
Idemoooooooooooooooooooo
Momci, ko ima predloge, sugestije i sl. neka mi posalje privatnu poruku. Idem u cetvrtak kod njih da ih malo naribam :-)
Idemoooooooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Uh, to bi bila skoro kompletna kategorija sugestija i sa ovog i sa engl forumahahahahaha
Šta da im predložimo?
Možda da potjeraju iz svoje firme one koji su zaposleni a ništa ne rade (kao npr support) ili da ih natjeraju da se prihvate posla
Svaki dan im ljudi šalju primjedbe, prijedloge, pohvale ili kritike, pitanja, ne znam da se itko hvalio brzim odgovorom od njih i uspješnim rješavanjem problema.
Ne znam da li treba biti oštriji prema njima ili ne, kad gotovo uopće ne reagiraju na ovu zajednicu, barem je moj takav dojam.
Dakle, ako netko im napiše prijedlog koji je već spoment XY puta bez odgovora, pa bio bi red da se u tom slučaju barem obrate sa odgovorom da li mogu to napraviti ili ne mogu. Prije su bili odgovori da će uzeti prijedlog u obzir samo da te se "skine s grbe", sad ni tog nema.
Ex top eleven player
Pišem ovo ovdje, a ne u inbox, tako da možda netko dobije inspiraciju ili se sjeti nekog dobrog prijedloga pa neka napiše.
E jbg sad, ne mogu nać postove u kojima sam pisao prijedloge jer nisu bili striktno na jednoj temi, niti se mogu sjetiti tih svih prijedloga drugih članova pa i mene samog.
Bilo je tu svega; od samog formata lige: uvođenja promocije svake 2. ili 3. sezone umjesto svake sezone (npr. A i B liga sa istog nivoa), uvođenje relegacije, pa do smanjenja token troškova kao npr. jeftiniji i mlađi skauti, nagrade za osvajanje trofeja (svakog posebno, duple krune, trostruke krune), ukidanje baraža lige po kvaliteti (čime se ujedno ruši i kvaliteta LŠ), uvođenje limita na razlike u nivoima timova u kup natjecanju (to što engleski kupovi nemaju smisla za timove iz nižih liga ako 3.-4. ne znači da i TE kup mora biti samo za najjače timove) i "olakšavanje" kupa općenito, češće uvođenje novih dresova i grbova (pretežno neslužbenih), uvođenje drugačijih "bonusa" za države koje nemaju mogućnost gledanja videa za tokene ili bustere (npr. Balkanske zemlje).... Sad da krenem pisati o svakom prijedlogu u detalje, a trebao bih, za to mi vremenski treba min. sat vremena (da se sjetim sveg, pripremim prijedlog na način da bude funkcionalan) itd.
U samom gameplayu; povratak konzistetnosti igračima (umjesto drastičnih skokova forme iz utakmice u utakmicu, to ne treba ukinuti potpuno ali rijetki su takvi igrači u realnom nogometu dok su ovdje česti), efektivnije automatske zamjene (a ne da igrač sredine zamjeni ML/R umjesto krilnog igrača), uklanjanje svih nelogičnosti u igri, odnosno komentarima (koje članovi ovog foruma često navode).
Što nisi ranije objavio, imao bih vremena da se pripremim hehehehe. Ovako sam sigurno dosta toga zaboravio.
Last edited by t11_fan; 12-08-2015 at 04:58 PM.
Ex top eleven player
Ja nisam imao problem sa supportom uvek brz odgovor i sve sugestije prosledjene developerima neke stvari su ispravili na sta sam se zalio tako da ne mogu po tom pitanju nista da im kazem
22. kolo i pobeda u gostima 3:0!
Ocekivao sam tezak poraz svoje ekipe kad ono lagana pobeda. Klub vodi menadzer koji je 12. na tabeli jer namerno zeli da ponovi sezonu i dobar deo iste je igrao sa igracima van pozicija, ali protiv mene su svi igraci bili na svojim pozicijama. Da li su mu igraci kondiciono i sa moralom losi pa je to razlog poraza ne znam, ali eto tri boda koja sam vec otpisao. Imam 11 bodova vise od osmog 4 kola pre kraja tako da je osnovni cilj za ovu sezonu postignut a to je naravno promocija u naredni level.
Srecno svima do kraja sezone da ugrabite sto vise trofeja!
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Imaš fore do četvrtka pa dopuni ako se setiš još nešto, a ti Mačva beleži sve
I nek uvedu tu Evropa ligu koju si pominjao da planiraju![]()
Da se nadovežem na moj prethodni post;
mogao sam napraviti kompletno novu temu u podforumu sugestija u kojoj bih kroz nekoliko postova objasnio detaljnije moj prijedlog rekonstrukcije top elevena kroz različite aspekte igre, osim vizualnog dijela, jer nisam imao dizajnerskih ideja za takve vrste promjena![]()
Ex top eleven player