Page 62 of 74 FirstFirst ... 1252606162636472 ... LastLast
Results 611 to 620 of 756
Like Tree1384Likes

Thread: Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Uradi tako

Idemoooooooooooooooooooo
    Evo počeo sam, već sat vremena uređujem listu prijedloga, dopisujem čega se sjetim, pretražujem sugestije drugih za inspiraciju.....
    Ex top eleven player

Apprentice Стефан Глишић's Avatar
    Bravo! Idemoooooooo... jos samo da prihvate neku sugestiju, valjda hoce

VIP t11_fan's Avatar
    Sjetio sam se jednog prijedloga u međuvremenu, ne znam kako bi to bilo izvedivo pa želim vaše mišljenje..
    Pošto je moj plan da se uvede relegacija, onda bih uveo (ako je to moguće) i playoff za plasman u LP 4. i 5. tima (kao što ima u Championshipu za ulazak u EPL) i playoff 7. i 8. za promociju (ili 6. i 7. ako bi se smanjio broj timova u promociji na 6).
    Dakle, ako bi se uvela ta 2 playoffa, šta mislite kako bi se termini odredili?
    Teško je ubaciti playoff za LP prvog i drugog dana sezone jer LP baraž bude gotov prvog dana sezone. Bilo bi prekomplicirano da se ubaci baraž lige i LP na prijelaz iz 2. u 3. dan sezone.... Međutim u ta prva 2 dana sezone mogao bi se ubacit playoff baraž za promociju,
    Opet tu se javlja dodatan problem, kako će tim znati dal koji je nivo ako igra playoff kad je nova sezona već počela? S druge strane vremenski je teško ubaciti playoff zadnjeg dana sezone, ili bi u tom slučaju trebalo staviti zadnje kolo kraja sezone rano ujutro po nekom terminu tako da se stigne ubaciti playoff do kraja dana...
    Pošto je dosta kompliciran prijedlog, mene zanima dal vi mislite da je to uopće moguće izvesti ili ne...
    Ex top eleven player

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Sjetio sam se jednog prijedloga u međuvremenu, ne znam kako bi to bilo izvedivo pa želim vaše mišljenje..
    Pošto je moj plan da se uvede relegacija, onda bih uveo (ako je to moguće) i playoff za plasman u LP 4. i 5. tima (kao što ima u Championshipu za ulazak u EPL) i playoff 7. i 8. za promociju (ili 6. i 7. ako bi se smanjio broj timova u promociji na 6).
    Dakle, ako bi se uvela ta 2 playoffa, šta mislite kako bi se termini odredili?
    Teško je ubaciti playoff za LP prvog i drugog dana sezone jer LP baraž bude gotov prvog dana sezone. Bilo bi prekomplicirano da se ubaci baraž lige i LP na prijelaz iz 2. u 3. dan sezone.... Međutim u ta prva 2 dana sezone mogao bi se ubacit playoff baraž za promociju,
    Opet tu se javlja dodatan problem, kako će tim znati dal koji je nivo ako igra playoff kad je nova sezona već počela? S druge strane vremenski je teško ubaciti playoff zadnjeg dana sezone, ili bi u tom slučaju trebalo staviti zadnje kolo kraja sezone rano ujutro po nekom terminu tako da se stigne ubaciti playoff do kraja dana...
    Pošto je dosta kompliciran prijedlog, mene zanima dal vi mislite da je to uopće moguće izvesti ili ne...
    Dobar predlog ali mislim da je to krupan zalogaj za njih najvise sto mozemo ocekivati je Liga Evrope od 5-7 mesta

Pro PepG's Avatar
    I to da se ljudi motivisu sa nekom nagradom za ulazak u LE a ovako ostaje ako nisi u 4 onda necu ni u 7 pa vecina ponavlja level

VIP
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    I to da se ljudi motivisu sa nekom nagradom za ulazak u LE a ovako ostaje ako nisi u 4 onda necu ni u 7 pa vecina ponavlja level
    Ma ja bre od sada, ako nisam prvi, neću ni u 13...

VIP t11_fan's Avatar
    Ex top eleven player

VIP Macva FC's Avatar
    Pa imamo chat preko tapatalka :-)

Idemoooooooooooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Pa imamo chat preko tapatalka :-)

Idemoooooooooooooooooooo
    Sad sam provalio ali to ako se pratimo medjusobno samo
    Ispravka: moze svako ko je na tapatalku
    Last edited by PepG; 12-08-2015 at 08:28 PM.

Apprentice Стефан Глишић's Avatar
    Ja zaboravio da napišem da sam danas odrao direktnog konkurenta i da je titula i zvanično osvojena. Partizan je šampion i ove sezone!!!
    Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-uploadfromtaptalk1449611783447.jpgSezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-uploadfromtaptalk1449611806972.jpgSezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-uploadfromtaptalk1449611830355.jpg

Idemoooo...

Page 62 of 74 FirstFirst ... 1252606162636472 ... LastLast