Originally Posted by
t11_fan
Pišem ovo ovdje, a ne u inbox, tako da možda netko dobije inspiraciju ili se sjeti nekog dobrog prijedloga pa neka napiše.
E jbg sad, ne mogu nać postove u kojima sam pisao prijedloge jer nisu bili striktno na jednoj temi, niti se mogu sjetiti tih svih prijedloga drugih članova pa i mene samog.
Bilo je tu svega; od samog formata lige: uvođenja promocije svake 2. ili 3. sezone umjesto svake sezone (npr. A i B liga sa istog nivoa), uvođenje relegacije, pa do smanjenja token troškova kao npr. jeftiniji i mlađi skauti, nagrade za osvajanje trofeja (svakog posebno, duple krune, trostruke krune), ukidanje baraža lige po kvaliteti (čime se ujedno ruši i kvaliteta LŠ), uvođenje limita na razlike u nivoima timova u kup natjecanju (to što engleski kupovi nemaju smisla za timove iz nižih liga ako 3.-4. ne znači da i TE kup mora biti samo za najjače timove) i "olakšavanje" kupa općenito, češće uvođenje novih dresova i grbova (pretežno neslužbenih), uvođenje drugačijih "bonusa" za države koje nemaju mogućnost gledanja videa za tokene ili bustere (npr. Balkanske zemlje).... Sad da krenem pisati o svakom prijedlogu u detalje, a trebao bih, za to mi vremenski treba min. sat vremena (da se sjetim sveg, pripremim prijedlog na način da bude funkcionalan) itd.
U samom gameplayu; povratak konzistetnosti igračima (umjesto drastičnih skokova forme iz utakmice u utakmicu, to ne treba ukinuti potpuno ali rijetki su takvi igrači u realnom nogometu dok su ovdje česti), efektivnije automatske zamjene (a ne da igrač sredine zamjeni ML/R umjesto krilnog igrača), uklanjanje svih nelogičnosti u igri, odnosno komentarima (koje članovi ovog foruma često navode).
Što nisi ranije objavio, imao bih vremena da se pripremim hehehehe. Ovako sam sigurno dosta toga zaboravio.