Results 1 to 10 of 756
Like Tree1384Likes

Thread: Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Nakon izvlačenja parova 1/16 finala znali smo da nas čeka jako težak posao. Protivnik je poznat nekoliko sezona, TE prijatelj koji je svake sezone imao postave s nekoliko skauta, pa i jačih igrača. Obojica smo pratili obje utakmice, on je koristio i 3N-4-1-2. Ovo je bio pravi TE dvoboj kakve svi priželjkujemo, a iskreno, ne bih bio previše razočaran da sam ispao s obzirom na kvalitetu protivnika. Ovako slavimo, čekamo 1/4 finala, protivnika već znamo, slavio je u obje utakmice 1/16 finala sa 2x po 2-0.
    Ajmoooo!
    Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-cs-vs-aughh-l25-cl-top-16.jpg
    Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-cs-l25-1-4-finals-oppo.jpg
    Dobro ga je istrolovalo......

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Dobro ga je istrolovalo......
    Iskreno i je i nije. Kako da kažem drugačije, u nekoj mjeri je to trolovanje, ali mislim da su dosta pomogle postavke mog tima u obje utakmice. Statistički on je imao blagu prednost posjeda u obje utakmice (52-48), udarce nisam pratio ali obojica smo imali poprilično. Znao sam da će igrati ofenzivno i da će me napasti svom silom, zato sam se odlučio na obrambenu strategiju (MC-ovi i DMC sa plavim strelicama itd.). Moj MC FK specijalist Pirzadeh koji ima kvalitetu 148, a napadački skill 152, zabio je u prvoj utakmici presudan gol za 2-1, a u uzvratu je izgubio loptu nakon koje smo primili gol za konačnih 2-2.
    Tako da mislim da ovo nije "potpuno" (klasično) trolovanje kao u tvom slučaju (ako se računa samo prvih 90min).
    Samo je jedno bitno, u 1/4 finalu smo
    Last edited by t11_fan; 12-01-2015 at 05:18 PM.
    Ex top eleven player