ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
I ti si primjetio . Pravo su glupi, igra im je puna bugova. Tako danas npr. u prijateljskoj utakmici sam želio da zamijenim napadača sa igračem sredine i odustao sam (nisam snimio tu izmjenu). Kasnije kad sam želio da ipak odradim tu izmjenu nisam mogao i izlazi mi poruka da zamjenjeni igrač ne može ponovo da udje u igru. Koji zamjenjeni igrač kad nisam ni izvršio izmjenu hahahahaha turbo glupani.
Kup:
Idemo dalje
Liga:
Pobeda i u 12 kolu a sad derbi koji mozda odlucuje o tituli... slabiji smo na papiru i ulogu favorita prepustamo rivalu bez pritiska kao i do sad pa sta bude
Lik nas odere 1-4 u prvoj utakmici u Kupu, a onda u revanšu ubaci drugu postavu i 'ladno nas pusti da prođemo dalje... Ne cvetaju mu ruže u Ligi, izgleda da igra i LŠ, a verovatno mu je ostalo malo zelenih kofera... Ko zna... Ne deluje mi da se preračunao, pa pomislio da ne mogu da ga dobijem 4-0...
@ wolf
pa vidis da ocene nemaju veze samo sa formom vec i sa kvalitetom protivnika. To kad je Grk dobio peticu verovatno ga je cuvao igrac kvaliteta 4*-5*, a sad posto ga je cuvao DR 1* dobio je desetku.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ma čuvali su njega i mnogo jači igrači, pa nije dobijao petice... i ne samo njega... Nijedan moj glavni igrač nikad nije dobio 5, za 59 sezona... Od pre 2-3 sezone je počelo to trolovanje forme jakih igrača... Pa Ilić mi je, sa proseka preko 9 u Ligi, pao na jedva preko 7 sledeće sezone, a nikad jači tim nisam imao, nego tada... Karatziolis je do te utakmice imao prosek sezone malo ispod 8, a na 215 utakmica pre toga je samo 10 puta dobio 6... Na 68% utakmica je dobijao ocenu 8 ili veću...
Last edited by Steppenwolf; 12-27-2015 at 04:27 AM.