Results 1 to 10 of 193
Like Tree339Likes

Thread: Sezona 77 - 6.Mart - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    LIGA PRVAKA IZGUBLJENO FINALE

Moram biti zadovoljan jer sam uspio pomrsiti račune jačim ekipama u Kupu i Ligi Prvaka, ali eto meni je pomrsio račun Rauhbein koji je malo slabiji od mene. Vjerovatno bih dobio da sam mogao pratiti

VIP
    Meša, gledao sam to finale LŠ i nisam stekao utisak da bi tu nešto mogao da promeniš... Prvi gol si primio na brzinu, iz kontre, tvoj igrač bio 5 metara iza... Imao si i ti istu takvu kontru kod 1-1, ali je ovaj tvoj Kweuke pucao pravo u golmana... Jedini gol si dao iz slobodnjaka... Ne znak kako bi se spasio od penala, jedino da si mogao da staviš lagano uklizavanje... U svakom slučaju, lik je igrao na kontre, i pitanje je kako bi to ispalo da si igrao napadački, meni nije delovalo da si igrao tako...

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Meša, gledao sam to finale LŠ i nisam stekao utisak da bi tu nešto mogao da promeniš... Prvi gol si primio na brzinu, iz kontre, tvoj igrač bio 5 metara iza... Imao si i ti istu takvu kontru kod 1-1, ali je ovaj tvoj Kweuke pucao pravo u golmana... Jedini gol si dao iz slobodnjaka... Ne znak kako bi se spasio od penala, jedino da si mogao da staviš lagano uklizavanje... U svakom slučaju, lik je igrao na kontre, i pitanje je kako bi to ispalo da si igrao napadački, meni nije delovalo da si igrao tako...
    Igrao sam sve isto u finalu Kupa sa istim protivnikom i dobio 4:1 pa nisam ništa mijenjao, a vjerovatno sam trebao uključiti ofsajd zamku. Inače igram hexagon i sve normalne postavke a protiv njega mi se dobro pokazala 4-4-2 pa sam tako ostavio i u Ligi Prvaka. Ranije sam pokušavao 4-1-3N-2 ali ne ide, loša forma to ti je

VIP
    I FK Partizan osvaja ligu 10. put, drugu zaredom... Juče je pratilac kiksnuo, iako je bio 2 boda iza i tako prelomio sezonu...

Sezona 77 - 6.Mart - Kako Vam ide?-139.jpg
    Sezona 77 - 6.Mart - Kako Vam ide?-140.jpg

VIP
    Trol koji je mogao skupo da nas košta u odbrani titule, 4 kola pre kraja... Ovi iz Nordeusa su srećni što se nisam oglasio to veče, svašta bih imao da kažem...

Sezona 77 - 6.Mart - Kako Vam ide?-141.jpg