394Likes
-
VIP
Više nemam volje za TE, stvarno sam uklet, zadnjih sezona ne mogu da se odvojim od onih najgorih pozicija, 5-7. Nemam vremena da pratim utakmice pa nema ni rezultata, onda nema entuzijazma itd. Štoviše, prošle sezone, možda je nekome ostalo u pamćenju, imao sam 3x 6. poziciju, i glavni tim, i Celtic i Dnipro, 6.6.6. 
Glavni tim je danas odigrao 1-1 u ligi, i 5. je, međutim tim koji je bio 4. dobio je 3. (a trebao mi je obrnut ishod tog duela) i sad pred kraj sezone imam nedostižan zaostatak i opet neću u top 4. Jučerašnji poraz od 4-0 je uništio šanse za bolju poziciju. Međutim, ni današnji remi mi ne odgovara, jer sad imam točno 4 boda više od 8. i zbog tog današnjeg boda nemam mogućnost da možda izbjegnem promociju sljedeće sezone.
Ni Dnipru nije sezona dobra, trenutno je 7. sa 4 boda zaostatka iza 4. Međutim, tračak nade postoji za njih ukoliko sutra izgube pod uvjetom da 8. tim osvoji 3 boda.

U sezoni u kojoj Celtic ima prvog asistenta (13) i 2. golgetera lige (14), trenutno je 9. i barem je siguran od neželjene promocije u toj "plavoj zoni". Nakon osvajanja lige prije 3 sezone i 2x 6. u (pred)prošloj sezoni, U kupu je ispao u 1/8 finala.
Ex top eleven player