Vratio sam se na staru verzijuu :-)
Idemooooooooooo
Vratio sam se na staru verzijuu :-)
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Evo nešto novo: http://forum.topeleven.com/top-eleve...mpetition.html
Pozz
ARSLAN gazi u prvenstvu 8 0 uz gol razliku 48 0 ovo je strasno samo se pitam ko ce i da li ce mi dati go
U Kupu veceras revans prva tekma 2 1 za ARSLANA bice guravo jer je level veci a Kup nam nesto nije isao ni prosle godine
Liga Sampiona 3 pobjede i 1 remi 1 mjesto lagano
I da i ja sam dobio ovaj smijesni grb a igram od 30.3.2016 znaci nije tacno za 3 godine igranja
Novo takmicenje nadam se da ce biti ok.
Malo mi glupo sto nema nagrada za najboljeg igraca strijelca itd
Pozz
Kakav los dan! Glavni tim je prosao dalje u Kupu ali poraz kod kuce 4:5!? Ej PET primljenih golova u 90 minuta. Pa u prvenstvu sam u osam kola primio dva gola! WTF?!
Nakon toga, samo nereseno kod kuce protiv dosta slabije ekipe. I sad, drugi tim kod kuce poraz u Ligi 0:1. I nisu problem losi rezultati, vec igra koja je bila kriminalna. Nadam se da sam danas odradio za ovu sezonu sto se trola tice, jer ovo je bilo brutalno.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Liga:
Kup:
Ne znam da li mi je fon pošandrcao, ali sve je nekako uvećano
Stara verzija zakon
Pozz
ARSLAN zavrsava Kup izgubio 1 0 hahaha 71 posjed itd gledalo me 10navijaca a ovaj ni publiku nije imao ali sta da se radi
to je ljepota fudbala svak svakog moze pobijediti
Idemo dalje a KUP ostaje san
Pozz
AC Lesce ide dalje u Kupu, samo me zanima sto im ovo znaci da je protivnik dao 120%? To samo izraz ili? E da i jedan savjet ako moze. Da se nastavim boriti na sva tri fronta ili da se posvetim samo Kupu i Ligi?