Pozdrav forumaši!
Mene nije bilo neko vrijeme, skoro 4 sezone.
U tom periodu nismo osvojili niti jedno zlato, tačnije do vikenda koji slijedi, kada ćemo podići pehar za prvo mjesto u Ligi nakon tri suhe sezone. Od ostalog treba izdvojiti: 2x drugo mjesto i 1x četvrto mjesto u Ligi , te 2x drugo mjesto i 1x treće mjesto u LP, dok se u Kupu nismo nikako proslavili, daleko smo bili od bilo kakvog trofeja.
Tabele i statistika ove sezone, dvadesete po redu:
Vratio sam staro ime kluba, Torpedo Sarajevo , pa bih zamolio administraciju na sub-forumu "Galerija timova" da zamjene.
Last edited by sanhO; 05-27-2016 at 10:07 PM.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Mislim da nisi shvatio, imam ja takva 4 grba (na 4 različita profila). Stvar je u tome da sam mislio da otključam DOSTIGNUĆE "DOBROČINITELJ" tako da nekom pošaljem to govno od grba ali pošto je zvanični grb onda moram da imam kupljenih tokena u vrijednosti grba da bi poslao, ali očigledno da to ne vrijedi za ovaj grb. U svakom slučaju dobrodošao na forum
Welcome back sanhO, lijepa garnitura . Dobro da si vratio staro ime kluba
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Inace oko Sanceza ima par zanimljivosti:
-Alexis Sanchez je dosao u klub pre tacno godinu dana,krajem maja prosle godine...
-Kupljen je 3 dana pre kraja sezone
-U novu sezonu je usao sa 4 zvezdice
-Tokom karijere je igrao za jednog menadzera ali za 3 razlicita kluba:Atletiko Madric,Paok i PSG..
-Iako ima 31 godinu i 4* i dalje dominira,tako da je ove sezone u ligi najbolji strelac i asistent..
-Prvi igrac u istorij naseg tima koji je dao 9 golova na jednoj utakmici..
-Igrac koji je najvise doprine trostrukoj,kao najbolji strelac,asistent i najbolje ocenjen u svim takmicenjima....
-U klub je dosao kad je imao 19 godina,najvise je napredovao u svojoj 3 i 4 sezoni kad je bio na max 8*....