301Likes
-
Francuz Sébastien Lage, kupljen preko agenta, pre 3 sezone, za samo 25 tokena... Ove sezone odigrao svih 52 utakmice i nije primio gol na 30...
-
Čileanac Alan Morales odigrao je još bolje nego prošle sezone... 41 utakmica, 29 golova, 16 asistencija, prosečna ocena 7.73... Na poslednjoj utakmici u sezoni dao je 5 golova...
-
-
Zvezda tima, Rus Dmitry Khisamov odigrao je fantastičnu 2. sezonu... Na 48 utakmica dao je 48 golova, uz 37 asistencija... 21 put igrač utakmice, prosečna ocena fantastičnih 8.77...
-
Prosečne ocene...
-
Famous
Nek pobedi bolji veceras!!!
-
-
Zvezda tima i MVP sezone je Liam McIntyre... Na 49 utakmica dao je 51 gol, uz 23 asistencije, prosečna ocena 8.47...
-
Famous
Uzeo napokon LP, 3 mjesto u ligi, Muller najbolji aistent lige...
-
Rezime sezone:
Tabela:
Screenshot by Lightshot
Liga sampiona: Malo razocaranje prosao sam grupu kao prvi ali dalje od 1/8 finala nije se moglo.
Kup:
Screenshot by Lightshot
Dosta cudna sezona posebno u kupu ranije i sa jacim timom dalje od 1/2 finala (na nizim nivoima cini mi se tri puta) nije se moglo a ove sez pratio sam samo jednu ili dve utakmice ( obaveze kuci).
Liga isto moram da budem vise nego zadovoljan od 26 utakmica pogledao sam desetak ali sam svaki dan trenirao ekipu i drugo mesto puna kapa.
Od sutra nivo 39. polako se penjem ka vrhu.