Finale lp je tu u finalu nas ceka Sarma, do tekme ne jedemo posto je sarma na meniju
Poslano sa mog meanIT Q5 koristeći Tapatalk
Liga je osvojena, danas finale Kupa. Sutra Liga prvaka i brine me sto mi je protivnik u finalu manager ciji je level 21 dok je moj 6 :-O. Zar je moguca tolika razlika? Nije fer, mnogo je iskusniji i malo sam ga pratio, prvi je u ligi i bez poraza u Ligi prvaka...
Kup je naš! Gubio u prvom poluvremenu 2:1, promijenio formaciju i taktiku te na kraju 4:2. Jos samo Liga prvaka i imamo triple.
MA TAKO JEEEEEEEEEEE. Pala je i Liga prvaka ))))). Sad kad imam trostruku krunu mogu lagano u mirovinu . U dosadasnjih 6 sezona statistika je; 1 x Liga te 2x drugo mjesto, 2x trece i cetvrto, 1 x Liga prvaka, 2 x Kup te drugo i trece mjesto u Kupu. Mislim da cu prodati ekipu i skupljati neko vrijeme kofere i tokene pa mozda opet krenem na sva tri trofeja. Stavim slike kad zavrsi sezona.
Last edited by Jesenjin; 05-27-2016 at 02:04 PM.
KUP:
Pala nam je forma par dana prije polufinala i naravno nismo se uspjeli vratiti, čestitke Mačvi na prolasku u finale i Sarajevu na osvajanju kupa.
LIGA PRVAKA:
Čestitke Siniši na osvajanju Lige Prvaka. Idemooooooooo
Kupio tokena i kontam Biglleswade United je zvanični grb od 30 tokena ali ništa od dostignuća DOBROČINITELJ, hahahahahah
za 48 tokena moram 3 poruke da šaljem, pa isto mi izadje kao da kupujem 3 puta po 16 tokena (glupo :P)