Pronadji greške na slikama
Koliko ste grešaka pronašli?
Jel neko trazi savez? Da udje u moj savez imam upraznjeno mesto, posle izbacivanja neaktivnog igraca?
Svi igramo, prosle nedelje smo osvojili savez, ali danas nazalost ispali na gol razliku.
Ako neko hoce nek me cima, inace savez se zove "Dekintirani Menadzeri"
Danas igram sa 2., sutra sa prvim, pa onda sa 4., najvaznija 3 kola sezone, bio bi zadovoljan sa 5 bodova
Veni,Vidi,Vici
Da se javim stanje kod mene:
Liga: dosta jaka konkurencija ali plivam nekako prosle sez jeddva sam izborio promociju.
Kup. ispao sam u 1/8 fimala nije lose.
Liga sampiona: bez mene ove sez.
Savez: zove se Scorpions do sad sam osvojio sva cetiri turnira ako bog da oko 21h osvajam i peti.
Od prosle sez ostala su mi samo tri igraca na pojacanja potroseno oko 20T (imao sam par neuspesnih aukcija).
Inace sad sam 40-ti nivo.
Puno srece svma.
Liga ide normalno, LP i kup takodje lagano ali od Saveza me glava boli.
Nadao sam se da će savezi biti ono nešto što je nedostajalo igri, al usrali su ih maksimalno.
Kinezi imaju prvi tim na 7* a na klupi i u rezervama igrači od 1%, vidim čak da neki igraju samo saveze i tankiraju sezonu (namjerno ponavljaju sezonu) iako već imaju ekipu na 9*. Šta reći, koju poruku poslati.
Ovo se zove tekma za nabijanje statistike: slabasan protivnik ali napadac Mena sedam golova a najbolji igrac kluba ML Giggs cak sedam asistencija. Ova tekma i napadac su usli i u all-time statistiku. Ne pamtim da sam ikada pobedio protivnika ovako ubedljivo.
U prvenstvu drugi i treci na tabeli imaju veoma dobre ekipe i ulazu dosta u pojedine igrace ali za sada se drzimo dobro...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522