Isto to sam prolazio i gore od tebe. Nisam dalje od četvrtfinala kupa mogao dok nisam došao do samog vrha. Prvi put sam u kupu došao do polufinala u sezoni 53 (level52) i tad sam bio 1 level ispod najvišeg levela. Sledeće sezone sam ušao na najviši level i uzeo titulu kupa po prvi put u 54 sezone. Naredne sezone 55 sam opet uzeo titulu kupa, u sezoni 56 polufinale, sezona 57 polufinale, sezona 58 polufinale, sezona 59 osvajam kup i zadnja sezona 60 polufinale. Znači, kup je rezervisan za ekipe sa vrha, moraš imati sreće pa da te ne ubace sa jačima (128 ekipa) a za to je mala vjerovatnost, meni je polazilo to za rukom dok sam bio 40 level i dok su gledali kvalitet cijelog tima a ja sam ulazio u novi level sa ukupnim kvalitetom tima na 1-2* tako što sam ostavljao akademce (8 akademaca) i nisam im trenirao kvalitet i tako do penzije. Ti su mi akademci snižavali kvalitet jer su bili po 40-50Q slabiji od ostatka tima. Al svejedno ni tad dalje od četvrtfinala nisam mogao jer su i drugi koristili istu foru, a i nisam tada imao kofera da napravim jaku ekipu niti da kupim neke dobre igrače sa transfer liste jer je bila nekvalitetna. Šta da ti kažem, igraj na tom drugom profilu kad na glavnom ne ide. I ja imam par klubova na nižim levelima gdje sam uzimao kup bez da sam pratio ijednu utakmicu a na glavnom muka dok nisam stigao do najvišeg levela i sad su mi protivnici moj level ili 3 levela ispod mene.