Ne mogu da verujem! Dakle ekipa iz Nordeusa kao da je sastavljana od konja i volova. Sedam dana pišem debilima da ne želim više nikakav kontakt sa njihovom igrom i da trajno uklone moj nalog i čovek 7 dana postavlja isto pitanje: "Razmislite još jednom da li želite da se vaš nalog ukloni"? Napišem da želim, a on pošalje mail da im treba moje odobrenje, kažem da imaju odobrenje da trajno uklone moj nalog, a on opet pošalje mail sa rečenicom: "Molim vas da razmislite još jednom". Ne razumem je li čovek debil ili koji se kurac sa njima dešava. Možda radi na poziciji gde ne sme da se obratiti nadređenim pa kupuje vreme u nadi da ću se predomisliti. Nema šanse!!!

Pre 2 godine su me stavili u LŠ sa višim levelima i tada sam im isto sve pisao i prestao igrati TE. nisam igrao oko 18 meseci, počenem da igram ponovo osvojim 4 titule za redom 43,44,45,46 level i uzmem jednu LŠ i planiram ove sezone da potrošim oko 500-600 tokena na ekipu koja će uzeti trostruku krunu i kupim u startu ekipu koja ima 11 skauta i 2 igrača istreniram do nivoa svetska klasa i šta dobijem da u Kupu imam protivnike 2 levela viša od mene, a u LŠ 22 ekipe level 48 i nas 10 sa levela 47 i takva ekipa je u startu osuđena samo na prvenstvo. Ma jebite se kreteni!!!

Kada sam pitao zašto su me stavili u LŠ sa višim levelom, odgovor je bio "Svi imaju jednake šanse za pobedu". Kako da ne!!! Čovek je debil, ako može takvo nešto napisati!!!
Posle par dana kaže svesni smo toga i radimo na tome, a to mi je moderator takođe napisao pre 2 godine i to identičan odgovor. Kopiraju unapred pripremljene odgovore.
I tako evo već 7 dana tražim da mi obrišu nalog, a oni odbijaju!

Žao mi je jedino što ne mogu prebaciti 2300 tokena nekome ko aktivno igra, ali neka i to ide dođavola, Ne želim više s njima da imam išta.

Nije moj poraz, poraz od jačeg u LŠ ili kUpu, nego je njihov poraz to što gube igrače koji su aktivni od 2010. godine!!!

Evo i ovde im se obraćam i pišem sledeće:

Debili, majmuni, retardi, konji, idioti iz Nordeusa, obrišite moj nalog sa TE jer ne želim više da budem deo vaše lakrdije. U što kraćem roku uklonite moj nalog, jer ne želim da vam dozvolim pristup svom mailu, niti prijateljima sa FB!!!

Da li sam bio dovoljno jasan ili vam još nešto treba pojasniti pošto je očigledno moderatoru sa TE Supporta ovo preteško da shvati?!?!?