Hajde ljudi malo se aktivirajte da se i naš glas čuje. Miloše razdrmaj ovo malo s nekom nagradnom igrom, malo mašte ne bi škodilo.![]()
Ja sam svoje timove predstavio, sad je red na vas. Stavite i asocijacije da vidimo kako stojite (i ja ću kad stignem svoja 3 saveza) :P
Nemam mnogo da predstavljam,poceo sam posle 2 godine pauze opet da igram,dve sezone sam sastavljao tim a ove sam se posvetio samo
ligi,sve pobede i dva neresena...Prvi remi u 1. kolu i to jedva izvucen,onda jos jedan kasnije i to primljen gol u 90. iz slobodnog udarca...
I to su remiji u prvom kolu sa ekipom koja je 6. trenutno i kasnije sa ekipom koja je sad 8.
2. ekipu sam pobedio pre nekoliko kola 0:5
3. ekipu 2:0
a sa 4. sam igrao isto nesto na pocetku,i bilo je 3:1 za mene.
Tu najvecu prevagu pravi Moravac
ali i ostatak tima mi je odlican,jer sam za te 2 sezone uspeo da ih lepo utreniram
Jedini problem mi je mali broj izmena...
Sto se saveza tice,u prvoj sezoni sam izmenio 2 saveza i onda celu drugu i sad trecu sam
u savezu ''Pancevo'' nazvono po gradu odakle sam,sa momcima koje poznajem i par ljudi sa strane...
Od kad sam usao uzeli smo 4 prva mesta jedno drugo,i sad na poslednjem turniru jedno 3. zato sto je par ljudi iz saveza smanjilo aktivnost...
ali to ce se uskoro srediti...
I to je to od mene za ovu sezonu,sad cu se potruditi da uzmem titulu pa sl sezone da se posvetim Ligi i Ligi Sampiona![]()
Isti Igrač mi se povređuje 9. put u 10 nedelja...Da ga nisam lečio koferima, od 70 dana, 41 bi bio povređen... I svih 9 puta se povredio u prvoj utakmici dana...