E zato je meni idiotski da igrač sa 26-29 godina napreduje brzinom od 25% u odnosu na 18-21 godinu... Treba ti 4 puta više zelenih kofera za trening... Praktično, već sa 26 godina razmišljaš da ga prodaš uskoro... Pa Messi i CR su najviše napredovali od 26-30 godine...
Vedrane, spremio sam ekipu za sutra :-). Sledecu tekmu igraju najbolji
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Posle poraza u prvoj tekmi Kupa od 3:1 pobeda kod kuce od cak 4:0. 1:0 preko AML-a ali ga je u 40 minutu povredio protivnicki bek [ komentar je bio "koristio ruke" ;-) ] ali je zamena bio jos bolji jer je u dva minuta postigao dva gola. Pred sam kraj matori Younes je samo potvrdio prolaz dalje. Protivnik je razbijen po krilu sto se vidi iz ocena protivnickih bekova.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Nakon uspeha u Kupu, nereseno u prvenstvu. Posle vodjstva od 3:0 mislio sam da je sve gotovo i na poluvremenu vadim Younes-a i ubacujem najnoviju pridoslicu i potencijalnu zamenu za Younes-a japanca Jamamota. U pitanju je nordgen igrac sa dve pozicije i meni omiljenoj specijalnoscu. Nije se pokazao sa ocenom 6.9 tako da cu ga testirati na jos nekoliko tekmi pre nego se odlucim da ulazem tesko stecene zelene kofere. Doduse, cela ekipa je drugo poluvreme odigrala jedno veliko nista tako da ne mora nista da znaci. Ovakvi preokreti su sasvim normalni za Saveze ne toliko u normalnim takmicenjima ali eto...
Upravo sam testirao Jamamota na staroj verziji i postigao je sledece rezultate: razgibavanje 31% a tri najjaca treninga 103, 120 i 144 sto nije lose ali u pitanju je igrac sa 4* tako da hmmm...
Last edited by lespa; 11-18-2016 at 07:18 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Prolaz dalje u kupu nakon 2-0 pobjede u gostima, doma 3-3 uz promasen penal, Perisica
Poslano sa mog 5045X koristeći Tapatalk