Hahaha Stepp to naso lik rupu u zakonu pa krilima istrenirao ST pa da ispadne da su na toj poziciji
Poslano sa mog 5045X koristeći Tapatalk
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ja prosao dalje pitanje tko mi je protivnik, dali zadnji iz tvoje lige ili lik iz moje lige kojeg sam naprasio u ligi lagano sa rezervama derem ligu, Matej ima najacu ekipu u ligi a odigro 1-1 protiv mojih rezervi.
Jedan dan igraju rezerva jedan udarnicki tim tj. svaku utakmicu ih mjenjam imam tim za ligu i tim za LP po potrebi nesto rotiram ali rijetko, jbga nema se kofera za izvoz pa moram tako
Pa, uglavnom dobijam opcije u napadu tipa ST AML, ST AMC i ST AMR. Bude i varijanta sa golmanom ali zato MC i DC retko. Vidim da neki sa english foruma imaju teoriju da asistent nudi ono cega nema na transfer listi. Ali, mnogo ima servera i nivoa da bi moglo tako da se generalizuje.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Moram te razočarat, igraš protiv BiH jer se križaju grupe E i F. Baš zato mi nije bio jasan tvoj potez da nastaviš takmičenje LŠ
On ako bude igrao 2 utakmice taj dan možeš da ga iznenadiš, ali kad igra kući onda često pomjeri vrijeme utakmice kad njemu odgovara.
Last edited by MNK Kaskada; 11-24-2016 at 09:27 PM.