Page 25 of 55 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 241 to 250 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Napadaci za sada dobri i ako nastave u ovom ritmu mozda i osvojim nagradnu igru.
    Doduse, ne znam kako drugima ide...

Attachment 73837
    O, pa nije fora s krilima da učestvuješ...
    lespa and Shadow like this.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Hahaha Stepp to naso lik rupu u zakonu pa krilima istrenirao ST pa da ispadne da su na toj poziciji

Poslano sa mog 5045X koristeći Tapatalk

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Mesa ti si moj idol, cujem da ces me nasapunjat u Nivea kupu ali da ti kazem moras cekat iducu sezonu jer nastavljam u LP, bolje cu ispast u LP nego da me ti nasapunjas i dodatno nabijas komplekse
    Mislim da bi ti ispao ranije (u 1/8 finala ne bi išao na mene), al svejedno i mene će nasapunjati Aldin ili Austrijanac. Znam da je Aldin (FK Sarajevo) zagrizao opasno za Nivea Super Ligu, tako da mi ostali imamo slabe šanse.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Spathis je imao prosječnu ocjenu iznad 9 dok je bio na 6* i odlično je igrao, otkad je dobio 7* jako loše igra i ocjene su užas

Glupo im je da ako igraš Super Ligu obrišu golove iz Lige Šampiona
    Imam dva igraca kvalitet 109 i sad ne znam da li da ih treniram na 110. Naime, dobili bi sedmu zvezdicu kao tvoj Spathis i ako bude isto kao sa njim...
    Ma, istreniracu ih a valjda nece pasti u formi.
    MNK Kaskada likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Mislim da bi ti ispao ranije (u 1/8 finala ne bi išao na mene), al svejedno i mene će nasapunjati Aldin ili Austrijanac. Znam da je Aldin (FK Sarajevo) zagrizao opasno za Nivea Super Ligu, tako da mi ostali imamo slabe šanse.
    Ja prosao dalje pitanje tko mi je protivnik, dali zadnji iz tvoje lige ili lik iz moje lige kojeg sam naprasio u ligi lagano sa rezervama derem ligu, Matej ima najacu ekipu u ligi a odigro 1-1 protiv mojih rezervi.
    Jedan dan igraju rezerva jedan udarnicki tim tj. svaku utakmicu ih mjenjam imam tim za ligu i tim za LP po potrebi nesto rotiram ali rijetko, jbga nema se kofera za izvoz pa moram tako

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Sledeće sezone ćeš da dobijaš golmane...
    Pa, uglavnom dobijam opcije u napadu tipa ST AML, ST AMC i ST AMR. Bude i varijanta sa golmanom ali zato MC i DC retko. Vidim da neki sa english foruma imaju teoriju da asistent nudi ono cega nema na transfer listi. Ali, mnogo ima servera i nivoa da bi moglo tako da se generalizuje.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Imam dva igraca kvalitet 109 i sad ne znam da li da ih treniram na 110. Naime, dobili bi sedmu zvezdicu kao tvoj Spathis i ako bude isto kao sa njim...
    Ma, istreniracu ih a valjda nece pasti u formi.
    Nije nikakvo čudo, igra mi već 11 sezona a tek drugi ili treći put da mu ovako pada forma. Uglavnom je razlog ili pretjerano treniranje ili to da MC Kweuke (spec slobodnjaci) igra dobro. Nisam siguran šta je sad uzrok

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Ja prosao dalje pitanje tko mi je protivnik, dali zadnji iz tvoje lige ili lik iz moje lige kojeg sam naprasio u ligi lagano sa rezervama derem ligu, Matej ima najacu ekipu u ligi a odigro 1-1 protiv mojih rezervi.
    Jedan dan igraju rezerva jedan udarnicki tim tj. svaku utakmicu ih mjenjam imam tim za ligu i tim za LP po potrebi nesto rotiram ali rijetko, jbga nema se kofera za izvoz pa moram tako
    Moram te razočarat, igraš protiv BiH jer se križaju grupe E i F. Baš zato mi nije bio jasan tvoj potez da nastaviš takmičenje LŠ

On ako bude igrao 2 utakmice taj dan možeš da ga iznenadiš, ali kad igra kući onda često pomjeri vrijeme utakmice kad njemu odgovara.

Moram te razočarat, igraš protiv BiH jer se križaju grupe E i F. Baš zato mi nije bio jasan tvoj potez da nastaviš takmičenje LŠ

On ako bude igrao 2 utakmice taj dan možeš da ga iznenadiš, ali kad igra kući onda često pomjeri vrijeme utakmice kad njemu odgovara.
    Jbga pobjedio lika nekog i sad 4 boda bjezim 3em, da sam izgubio bila bi mi i treca pozicija ugrozena
    MNK Kaskada likes this.

Page 25 of 55 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast