Tim spreman sve smo rjesili sad krece...krv znoj i suze
Nije losa stvar,licno ljudi iz mog saveza i ja se zalazemo za savez
radimo treninge,pratimo utakmice i sl,naravno koliko mi dozvoli raspored mojih utakmica
jer je i meni i svima njima sopstveni klub na prvom mestu...ali u principu savezu mozes
da pristupis bez obaveza (bez da treniras,pratis meceve i sl) sobzirom da su utakmice bez skidanja
snage maltene kao i da ih ne igras...po mom misljenju nemas sta da
izgubis,posle svakog turnira u zavisnosti od mesta dobijes nagrade u vidu kofera,na kraju sezone ako si
u prvih 10 isto dobijas neke kofercice ako predjes u visi rang saveza dobijes nagradu u vidu tokena...Naravno
opet sve u skladu sa rangom,ali svakako fina prilika da se dobije po koji kofer ili token (primera radi ako ove sezone
prodjemo u 2. zlatnu diviziju svako od nas ce dobiti po 30t sto nije mala stvar)
To ti jedino sto sada valja na topelevenu, jeste da su rezultati malo cudni ali boze moj, takvi su i u ligi, LS i kupu. Moj ti je predlog da igras, iz vise razloga: 1. Mozes da caskas sa drugarima iz saveza i uvek saznas nesto novo, razmenite iskustva i ono najbitnije, delujete kao JEDNO 2. Uvek ima neka nagrada u vidu zelenih, plavih i crvenih posle svakog odigranog turnira, broj tih kofera zavisi od mesta koji tvoj savez osvoji 3. I ono najbolje su tokeni, koje osvajas na kraju sezoni. Sve u svemu, vredi da pokusas da igras a ako ti ne bude zanimljivo, pa ti bataliti
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
[QUOTE=lespa;430429]Kupim jutros nordgena za samo dva tokena misleci da sam ulovio kapitalca kad ono corak. Ovaj ide na prodaju. steta.
Prodao sam ga za sest tokena preko pregovora pa na kraju i ispade dobro. :-)
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522