Nije losa stvar,licno ljudi iz mog saveza i ja se zalazemo za savez
radimo treninge,pratimo utakmice i sl,naravno koliko mi dozvoli raspored mojih utakmica
jer je i meni i svima njima sopstveni klub na prvom mestu...ali u principu savezu mozes
da pristupis bez obaveza (bez da treniras,pratis meceve i sl) sobzirom da su utakmice bez skidanja
snage maltene kao i da ih ne igras...po mom misljenju nemas sta da
izgubis,posle svakog turnira u zavisnosti od mesta dobijes nagrade u vidu kofera,na kraju sezone ako si
u prvih 10 isto dobijas neke kofercice ako predjes u visi rang saveza dobijes nagradu u vidu tokena...Naravno
opet sve u skladu sa rangom,ali svakako fina prilika da se dobije po koji kofer ili token (primera radi ako ove sezone
prodjemo u 2. zlatnu diviziju svako od nas ce dobiti po 30t sto nije mala stvar)![]()
To ti jedino sto sada valja na topelevenu, jeste da su rezultati malo cudni ali boze moj, takvi su i u ligi, LS i kupu. Moj ti je predlog da igras, iz vise razloga: 1. Mozes da caskas sa drugarima iz saveza i uvek saznas nesto novo, razmenite iskustva i ono najbitnije, delujete kao JEDNO 2. Uvek ima neka nagrada u vidu zelenih, plavih i crvenih posle svakog odigranog turnira, broj tih kofera zavisi od mesta koji tvoj savez osvoji 3. I ono najbolje su tokeni, koje osvajas na kraju sezoni. Sve u svemu, vredi da pokusas da igras a ako ti ne bude zanimljivo, pa ti bataliti![]()
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Tim spreman sve smo rjesili sad krece...krv znoj i suze
Znači kad prodaš igrača putem pregovora ti dobiješ tokene za njega?
Послато са GT-S7275R уз помоћ Тапатока
Da ali jedino u slucaju ako ti posalje ponudu sa tokenima
Dakle primjer posalje ti ponudu 100 mil i 3 tokena i prihvatis tada ti sjedne 100 mil i 3 tokena, a on ne gubi 3 tokena nego 12+ jer ako posalje ponudu 100 i 0 tokena njemu skida 100 i 9 tokena ( ovisno o starosti igraca ) dakle nordeus uzima proviziju za to
Ahaha to je taj fazon.
Hvala.
Послато са GT-S7275R уз помоћ Тапатока