Results 1 to 10 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie Albator1's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ma moral je teška zajebancija, nema veze ni sa čim... Sad sam imao utakmicu protiv prvog na tabeli, namerno golmanu i napadaču nakucao moral na maksimum, iako im je samo malo falilo... Golman nijednu odbranu nije imao, primio je 2 gola iz prva 2 šuta... Napadač je prebacio gol posle kornera, posle centaršuta sa krila i kontru je čak uspeo da prebaci gol... A da sam dobio, kao što je trebalo, jer su svi parametr bili u moju korist, DUPLO, sada bih bio prvi sa dva boda prednosti... Ali Nordeus celu sezonu protežira taj tim, koji 2 dana pre kraja sezone nije ni na 100%, pregledao sam mu sve utakmice i na 70% se provukao... Pa pogledaj mu sada ocene... Prvi gol, opet posle kornera, daje krilo, a korner izvodi DC... Krilo 178 cm, igra glavom na 70%, DC centaršut na 70%... Pa ti sad vidi ozbiljnost ove igre...

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-1oooo.jpg
    Keve im ga penetriram...
    Ja jos ni jednu tekmu nisam dobio kad sam nabudzio moral. I skontao sam da je najbolje da nije na max...jer tad moze samo da pada

Послато са GT-I8200 уз помоћ Тапатока

VIP
    Quote Originally Posted by Albator1 View Post
    Keve im ga penetriram...
    Ja jos ni jednu tekmu nisam dobio kad sam nabudzio moral. I skontao sam da je najbolje da nije na max...jer tad moze samo da pada

Pa meni Khisamovu u Partizanu iz utakmice u utakmicu pada moral bar za 30%, a skoro svaki put je igrač utakmice ili jedan od boljih na terenu, pa ti vidi logiku...

Rookie Albator1's Avatar
    Pa meni Khisamovu u Partizanu iz utakmice u utakmicu pada moral bar za 30%, a skoro svaki put je igrač utakmice ili jedan od boljih na terenu, pa ti vidi logiku...
    Cak sam pokusavao da pratim sa kakvim moralom koji igrac reaguje. Niđe vezeee

VIP
    Quote Originally Posted by Albator1 View Post
    Cak sam pokusavao da pratim sa kakvim moralom koji igrac reaguje. Niđe vezeee

Ma ja sam slikao moral igrača uveče pre reseta i onda to upoređivao sutradan sa moralom i gledao kako će koji igrač da odigra tog dana, na osnovu toga da li mu je moral pao ili skočio... Niđe veze...

Addicted
    Blizi se penzija pa je u nekoj depresiji haha

VIP
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    Blizi se penzija pa je u nekoj depresiji haha
    Malopre je opet skočio na 7*, teško da je u depresiji... Čak mi je i golman skočio na 7*, po prvi put...

VIP
    Belgrade United osvaja LŠ tek drugi put u 36 sezona dugoj istoriji... U ligi zakucani na 3. poziciji, ni gore ni dole, u konkurenciji čak 4 tankera koji su ponovili ligu i još nekoliko jačih ekipa...

E sad malo o igri... CELE sezone smo trenirali samo jedan jedini trening (ne računam bonus), svih 22 igrača - KONTRA NAPADE... I za celu sezonu moji igrači nisu sevnuli ama baš NIJEDNU kontru... NIJEDNU!!! Partizan i Celtic jesu, a United nijednu... Sve utakmice sam gledao... I non-stop su bile uključene kontre...

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-1p.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-1pp.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-1ppp.jpg