Page 18 of 59 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 171 to 180 of 594
Like Tree685Likes

Thread: Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Addicted
    Prodat:

Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-kovrlja.jpg

Kupljen:

Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-screenshot_29.jpg (za 2t)
    Shadow and MNK Kaskada like this.

VIP
    Nordeus je ODLUČIO da mi golman bude u totalnom kurcu... Prošle sezone od 43 utakmice, na 22 bez primljenog gola, a vidi sada... A ovu sezonu počeo kao skaut... Nordeus to pravda "realističnošću", ja kažem sviranje kurcu... Ili je golman dobar, ili nije dobar... Ne mogu svi da idu od najboljeg do najgoreg i obrnuto, a upravo to se dešava...

Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-2.jpg

Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-1dddd.jpg
    Shadow and lespa like this.

Champion lespa's Avatar
    [QUOTE=Steppenwolf;433940]Nordeus je ODLUČIO da mi golman bude u totalnom kurcu... Prošle sezone od 43 utakmice, na 22 bez primljenog gola, a vidi sada... A ovu sezonu počeo kao skaut... Nordeus to pravda "realističnošću", ja kažem sviranje kurcu... Ili je golman dobar, ili nije dobar... Ne mogu svi da idu od najboljeg do najgoreg i obrnuto, a upravo to se dešava...

Mesa je isto pisao o tome, da kad mu igrac dobije zvezdicu pada mu forma. Ispada kad igrac treba da dobije zvezdicu da mu se odmah dodeli ucenje nove pozicije ili spec kako bi ostao u dobroj formi. jbg
    Shadow and Steppenwolf like this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion lespa's Avatar
    Posaljem ponudu od 120 mil. i 3 tokena za menadzera i prodaja je bila uspesna. pregovori su macka u dzaku, ali zahvaljuci staroj verziji t11 znao sam kome saljem ponudu. Menadzer je moj nivo i u prvoj postavi ima igrace 7* i 8* sa po tri pozicije i ujutru hvata skupe igrace. stara verzija je zakon! :-)

Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-capture111.jpg

Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-capture112.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Addicted
    Jako nerealno...
    U goste mi dolazi najjaci tim ovosezonske LS (a posle meca debilni komentar ''na papiru smo bili mnogo jaci'')
    I ako protivnik ima 114% a Partizan 90%
    Od prvog minuta sam dominirao,i po posedu i po sansama a onda protivnik dobija crveni karton,preuzima inicijativu i daje 2 gola
    (bez da menadzer prati)...Nemam reci

Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-screenshot_30.jpg
    lespa and MNK Kaskada like this.

VIP
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    Jako nerealno...
    U goste mi dolazi najjaci tim ovosezonske LS (a posle meca debilni komentar ''na papiru smo bili mnogo jaci'')
    I ako protivnik ima 114% a Partizan 90%
    Od prvog minuta sam dominirao,i po posedu i po sansama a onda protivnik dobija crveni karton,preuzima inicijativu i daje 2 gola
    (bez da menadzer prati)...Nemam reci

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_30.jpg 
Views:	22 
Size:	63.8 KB 
ID:	74772
    Pa bio si jači, kad je ostao bez igrača...

Addicted
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Pa bio si jači, kad je ostao bez igrača...
    Ahaha pa on se tek tad probudio...haha

VIP
    Svaki dan bar po 2 utakmice moram u isto vreme da igram... Ajmo peticija da promena termina odigravanja utakmica bude free, a ne 2 tokena...

VIP
    Opet primljen gol sa igračem više... Moraću da počnem da računam u koliko slučajeva procentualno se to dešava... Ovako ofrlje, brat bratu, u jedno 90% slučajeva... Taj treći gol protivnika čak nije ni bio u utakmici, pojavio se tek posle završetka... 16 šuteva smo imali u okvir, 3 blokirana, 9 od 12 odbrana protivničkog golmana... Protivnik je imao 7 šuteva u okvir, 3 blokirana, a glupi Stoica samo 1 od 4 odbrana... 75% naspram 25%... Malo sreće...

Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-1g.jpgSezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-1gg.jpgSezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-1ggg.jpg

VIP
    Kod Kelta u ligi drugi i treći kiksnuli... Očekujem trolovanje, da se ne odlepim... Nordeuse, smeš li da staviš pare da ću da dobijem tu utakmicu???

Page 18 of 59 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast