Primio sam ponudu od 2 tokena za džokera sa klupe iako je starkelja
Ali s obzirom na igre ove sezone ostaviću ga u timu
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
U kupu pobjeda nad jačim, iako je finale još daleko nadam se forumskom finalu Mačva vs Kaskada (kapiten vs zamjenik)
Utakmicu sam krenuo u standardnoj formaciji 3-2-3-2 ali izgleda da ne odgovara protiv njegove 4-2-3-1 (amc nije pokriven), primam gol i brzo izjednačavam, ali jasno vidim da je statistika na njegovoj strani (šutevi i posjed). Jasno mi je da mi treba DMC da pokrije njegovog AMC i iz igre vadim najboljeg svog igrača koji je podbacio i prelazim na formaciju 4-1-4-1 sa niskim pritiskom, defanzivom i samo kontre. Od tog momenta statistika se mijenja u našu korist i do kraja utakmice moji momci postižu pobjedonosni pogodak. Samo 2:1, ali sad bar znam kako ću da igram u revanšu.
Idemooooooo
U ligi šampiona sam igrao sa rezervama protiv druga (on je bez ambicija u tom takmičenju pa namjerno gubi), ali je zaboravio sa snimi izmjene pa mi je to jedini poraz. Drugog na tabeli sa prvim timom 10:0 a sa rezervama 6:1
Do četvrtfinala lagano.
Stigli su i dresovi u prodavnici
25 tokena, fino
Ove sezone igram na kontre dosta uspješno, sledeći planiran komplet je BVB
Završio se basket. Ubismo real ko volove u kupusu.
Sada malo o današnjem danu.
Zvezda u kupu kao gost pocepala, ko zeka kelerabu, malo jačeg protivnika sa višeg nivoa. Oba menadžera prisutna. On je počeo sa 3-1-4-2 na šta je naleteo na minu u vidu uskog dijamanta. 7 šuteva na gol i svi u okvir za 4:0 u 25'. Do kraja malo prelazak na 3-5-2 ravno, jer je on krenuo da baca sve u napad i 6:0 za prolazak u sledeću rundu.
U prvenstvu trenutno drugi i biće ipak borbe za 1. Pojačao se jedan, ali smo obojica tu negde.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
I za Delije je dan bio uspešan.
Kupu u 90' minutu primljen gol iz penala za konačnih 2:1. Nije strašno, to prolazimo.
U prvenstvu, juče neočekivan poraz. Ali danas ponovi pobeda uz podosta muke. 3 izmene odjednom i prelazak na stari 4-3-1-2 za 2:0.
Mnogo muke, jer nemam DMC I nisam imao odgovor na ovo.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk