Page 29 of 60 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 281 to 290 of 594
Like Tree685Likes

Thread: Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?

Addicted
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Probaj obje taktike tokom utakmice, pa ćeš vidjet koja je bolja protiv tog protivnika

Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
    Pa svakako,razmisljao sam da u gostima napadnem da jurim gol u gostima
    pa ako imam neki povoljan rezultat da se povucem kod kuce,al polako ima vremena
    MNK Kaskada likes this.

Addicted
    Pobeda u kupu,na osnovu statistike
    Partizan je mogao i do boljeg rezultata
    ali dobro ono najbitnije je tu,pobeda,imamo 2 gola
    u gostima...Nadam se da ce biti dovoljno za prolaz

Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-screenshot_4.jpg

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    Pa svakako,razmisljao sam da u gostima napadnem da jurim gol u gostima
    pa ako imam neki povoljan rezultat da se povucem kod kuce,al polako ima vremena
    Ja mijenjam tokom utakmice, nekad i 5 formacija tokom jednog meča. A ti se skontaj kako da jednom zamjenom (ili bez zamjena ako imaš igrače sa više pozicija) prebaciš iz napada u odbranu ili obratno. Ja kad krećem u utakmicu u glavi imam 3 formacije (napadačku, normal i defanzivnu) i uvijek krenem normal, jer kad god se zaletim napadački izgubim. Napadački igram samo ako moram, tj. ako na poluvremenu gubim 2 razlike. Al moram dodati da su iskustva od menadzera do menadzera različita, sve zavisi od tvog tima.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Mnogo muke, jer nemam DMC I nisam imao odgovor na ovo.
    Teško protiv ekipe koja se brani sa 5 u liniji i igra sa 3 MC i DMC pa nemožeš ga napasti kroz sredinu već samo po krilima. Kontam hexagon 4-2-2-2 po krilima bi mogao probiti taj bunker.

Addicted
    Ja mijenjam tokom utakmice, nekad i 5 formacija tokom jednog meča. A ti se skontaj kako da jednom zamjenom (ili bez zamjena ako imaš igrače sa više pozicija) prebaciš iz napada u odbranu ili obratno. Ja kad krećem u utakmicu u glavi imam 3 formacije (napadačku, normal i defanzivnu) i uvijek krenem normal, jer kad god se zaletim napadački izgubim. Napadački igram samo ako moram, tj. ako na poluvremenu gubim 2 razlike. Al moram dodati da su iskustva od menadzera do menadzera različita, sve zavisi od tvog tima.

Aha,hvala na savetu
    Ja imam mali problem sto se tice izbora igraca pa u samim tim
    i sa raznovrsnocu formacija,ali mislim da bi mozda mogao da razvijem 3 formacije
    Nego,reci mi tvoja iskustva sto se podesavanja taktike tice meni je u vecini slucajeva

Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-screenshot_5.jpg

a kad se branim ukljucim kontre,iskljucim ''ofsajd zamke'' stavim na ''odbrambeno'' i ''duge lopte''

Jel imas tu neki savet? Hvala
    MNK Kaskada likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Zavisi od formacije. Slikat ću pa postavit 3 formacije koje igram, al uglavnom je kod mene formacija 3-2-3-2 sa postavkama: normal, kombinovano, kombinovano, kontre ukljucene, visok pritisak, normalno uklizavanje, zona i iskljucen ofsajd.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Kad se branim igram formaciju 4-1-4-1, promijenim mentalitet na defanzivni i pritisak na niski, ostalo sve isto.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Kad igram protiv ekipe sa jakom sredinom i manjkom igrača po krilima onda igram hexagon 4-2-2-2, promijenim fokusiranje pasa po krilima i po potrebi mentalitet na napadački.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    Aha,hvala na savetu
    Ja imam mali problem sto se tice izbora igraca pa u samim tim
    i sa raznovrsnocu formacija,ali mislim da bi mozda mogao da razvijem 3 formacije
    Nego,reci mi tvoja iskustva sto se podesavanja taktike tice meni je u vecini slucajeva

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_5.jpg 
Views:	22 
Size:	51.8 KB 
ID:	74947

a kad se branim ukljucim kontre,iskljucim ''ofsajd zamke'' stavim na ''odbrambeno'' i ''duge lopte''

Jel imas tu neki savet? Hvala
    Postavke zavise od formacije isključivo, da li ćeš napadati ili se braniti zavisi od toga sa koliko napadača odnosno odbrambenih igrača igraš. Da li ces napasti po krilima ili kroz sredinu opet zavisi od toga gdje si postavio više igrača. Ako si dobro markirao protivnicke igrace onda igras covjek na covjeka, al uvijek je bolja zona jer se manje umaraju igrači, kratki pas igraš ako imaš igrače koji povezuju odbranu i napad (dmc i amc). Itd....

Addicted
    Postavke zavise od formacije isključivo, da li ćeš napadati ili se braniti zavisi od toga sa koliko napadača odnosno odbrambenih igrača igraš. Da li ces napasti po krilima ili kroz sredinu opet zavisi od toga gdje si postavio više igrača. Ako si dobro markirao protivnicke igrace onda igras covjek na covjeka, al uvijek je bolja zona jer se manje umaraju igrači, kratki pas igraš ako imaš igrače koji povezuju odbranu i napad (dmc i amc). Itd....

E vazi vazi,hvala,ajde valjda cu uspeti savete da pretvorim u pobedu kad dodje vreme za to...

Page 29 of 60 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast