BUnited 35 - 3 gol razlika u prvih 10 kola, a sada primim 3 i izgubim 2-3 od boranije sa dna, koja nikog ne može da pobedi!!! Odjednom mi odbrana zaboravila da igra... DR mi dade 2 gola... Ma terajte se u 3PM!!!
BUnited 35 - 3 gol razlika u prvih 10 kola, a sada primim 3 i izgubim 2-3 od boranije sa dna, koja nikog ne može da pobedi!!! Odjednom mi odbrana zaboravila da igra... DR mi dade 2 gola... Ma terajte se u 3PM!!!
Moje igrače stiže umor, bore se na 4 fronta
U ligi prvaka sam uveo 9 rezervi i crveni karton je razlog rezultatu 1:1, dok sam u ligi igrao sa najjačim timom i kriv sam što sam rano pri rezultatu 2:1 prebacio u defanzivu (sad mi je jasno da sam protiv njegove 4-4-2 trebao igrati hexagon, al neka mi to bude jasno odsada). Primam bezvezni gol u 86. minuti sa 35 metara kao da nemam golmana na golu![]()
Pokvari mi statistiku u ligi![]()
Nadam se da bar ove sezone otključam dostignuće "neporažen". Onda mi ostanu još 3 dostignuća za otključati: tripla, recesija i dobročinitelj.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
CZ u LŠ prema očekivanju prošla grupu. Grupa više služila za razigravanje rezervi.
U prvenstvu 2 posle kiksa prošle nedelje. Sutra derbi sa prvoplasiranom ekipom.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Delije u pomada ligi čekaju 3. iz LŠ grupe, koji je danas isprašen na svom terenu. I tu je bilo razigravanje igrača kroz grupu.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk