Jucer odigran derbi u ligi i poraz u gostima 4-3 od lidera lige Los Galacticos, u dogovoru sa kolegom igrali smo u revijalnom tonu dakle sa zamjenama, do jucerasnje tekme lik je imao impresivnih 50-2 gol razliku, u Nivei pobjeda u prvoj tekmi lakse od ocekivanog 3-0
Momcad je kompletirana
Nivea liga
Protivnik u ligi danas
![]()
Malo sam se zanio sinoc desava se, ostatak prvog tima je 8*, na klupi jos dva skauuta i jedan sa 7*
Nikada nisam kroz trening nabijao mnogo procenata jer nikada nisam ni imao dovoljno zelenih kofera.
Sada pitanje za tebe, a i ostale iskusnije. Koje su najbolje vežbe i koliko treba zelenih da se akademci ML/AML ,18 god 85%, t.j. MR 18god 33% napucaju na 100% odnosno 39%. Hoću da ih nabijem i prodam za tokene.
Imajte na umu da igram novu verziju. 😆
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ove legende Top eleven-a to stalno pišu iz sezone u sezonu kako treba da se treniraju igrači.Ako bi mogao da preporučim da neki "gigant" od vas otvori jednu stranicu i da napiše i pomogne ostalim ex-YU menadzerima kako da treniraju igrače na staroj i novoj verziji,da ne bi ljudi stalnoj pitali.
To ne ugrožava ni Vas jer nismo jedni drugima konkurenti a ujedno pomaže novo pridošlima da ne pitaju jedno isto.
Čisto moj savet![]()
Zavisi dali je talent ako je ne treba puno a ako nije onda par kofera vise, u slucaju da nije talent digni ga na 99% i stavi mu dodatnu poziciju treniat dok ne dobijes ponudu da ti nebi prebacio u iducu zvjezdicu, a ako je talent i super napreduje ostavi ga i treniraj...a na novoj verziji probaj ga samog trenirat pa ces vidjet nakon 10 treninga uzmi prisjek skilova i to je to...ja obicno obrani treniram samo obranu i fiziku jednom veznom sve troje, drugom samo napad i fiziku, krilima i st samo fiziku i napad...
To je najbolje Meša, Wolf ili Mačva ako dolazi ovde da uradi tutorijal za stariju i noviju verziju treniranja ako kvalitetno uradite to ko uradi dobija zvanični dres od mene.
Jeste da piše ovde "Srpski forum" ali ovo je forum nas Jugovića i zato dajmo da što više zaživi ovaj naš ex-Yu forum
Sent from my iPad using Tapatalk