Прави пример ''реалности'' :Д
Мени је ово идеалан резултат јер пикирам 3. место и НЛ
па у наредном колу имам простора да наместим утакмицу против 4. а да не извисим
за наставак такмичења,али овај резултат је све само не реалан...
Изашао сам на терен са екипом од прошле сезоне која је тренутно на 84% док противник има око 104%
бонуси су ми били сви на по 2% само јер ме је мрзело да тренирам ових дана за бонус,тренирао сам само преко старе
верзије ове нове играче...Противник који ме је у првом колу прегазио 5:0 тек у 89. мин успева да исчупа бод..:Њему је 1. место
свакако обезбеђено,али опет...
Плус,морал мојих играча је био на добром,лошем...
нико није имао вр добар или одличан...
Kikiriki liga se nastavlja
Na glavnom pala forma, ispadanje u kupu i poraz od Sarajeva u ligi. Jučer i danas jedva pobjede, definitivno je pala forma. To je onaj aspekt igre na koji nikako nemožemo uticati i zbog kojeg gubimo živce ponekad. Trebali bi nekako to ispraviti ili da nekako imamo uvid u formu naših igrača jer očigledno oni plavi koferi baš i ne utiču mnogo.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ladno sam sa Unitedom peti, 2 boda iza prvog... Da je ovo normalna igra, bili bi u dnu tabele...
ЛШ намерно завршавам као 3.
па се од сутра јури трофеј НЛ...
Још 2 клуба су очигледно имала исти план ко ја па су
и поред веома јаког тима били 3. у групи + ту је још један
веома јак тим који је од почетка у нивеа мен лиги...Ако све буде
''по плану'' та 3 клуба и ја би требали да се нађемо у 1/2 финала НЛ
Ево прве препреке на путу ка трофеју који
ми је већ једном пре пар сезона (у првом и једином учешћу у НЛ до сад,исто са 3. места ЛШ)
измакао из руку па сам добио тацну намењену вицешампиону :Д
Примарни циљ за ову сезону,тј рад на квалитету тима
иде одлично,кад све буде било готово окачићу слику :Д
Пуно среће свима у наставку