Page 25 of 27 FirstFirst ... 152324252627 LastLast
Results 241 to 250 of 265
Like Tree438Likes

Thread: Sezona 90 - 5. Mart - Kako vam ide?

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Još jedno u nizu izgubljeno finaleeeee CL. Nisam nezadovoljan jer dobro je krenulo ali odbrana troma i morat ću poradit na tome. Čestitke drugaru na tituli.
    Menjaj muziku...
    Madridista and MNK Kaskada like this.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Sušna sezona za moja dva kluba:

Sezona 90 - 5. Mart - Kako vam ide?-screenshot_1.jpg

Sezona 90 - 5. Mart - Kako vam ide?-screenshot_2.jpg

Sezona 90 - 5. Mart - Kako vam ide?-screenshot_3.jpg

Sezona 90 - 5. Mart - Kako vam ide?-screenshot_4.jpg

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Menjaj muziku...
    Nemam baš nekog izbora zbog Copyright. Idem na youtube i uzmem tu copyright free odgovarajuće dužine. Ponudio mi neki tip da besplatno koristim njegovu muziku ali su prekratki snimci, morao bih editovati. Jel imaš nekih prijedloga, koju vrstu muzike da tražim.

VIP
    Nemam baš nekog izbora zbog Copyright. Idem na youtube i uzmem tu copyright free odgovarajuće dužine. Ponudio mi neki tip da besplatno koristim njegovu muziku ali su prekratki snimci, morao bih editovati. Jel imaš nekih prijedloga, koju vrstu muzike da tražim.
    a je l mora muzika? ne može bez?
    Madridista likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    a je l mora muzika? ne može bez?
    Program koji koristim snima loš zvuk i snima zvuk i okoline. Ili snima bez ikakvog zvuka. Evo sad sam promijenio na malo veselije note, samo da se snimi

Champion lespa's Avatar
    kraj još jedne sezone i to bez poraza ali samo jedan trofej i to u prvenstvu. šteta za poraz u finalu Kupa i to na penale ali protivnik je bio jači... u Ligi prvaka ispadanje u četvrtfinalu mada se stiče utisak da je moglo i više da se uradi ali šta je tu je. MR Hasić je bio najbolji pa se nadam da će nastaviti tako i u narednim sezonama.
    Čudan datum su odabrali za ukidanje stare verzije mogli su da sačekaju do kraja sledeće sezone dakle do kraja aprila pa da celu sezonu koristimo staru verziju ali dobro.
    U ovoj sezoni sam nažalost dosta tokena potrošio kupujući nordgen igrače u nadi da ću upecati nordgena prve klase ali jedno veliko ništa. Ono što bi po meni mogli da promene u budućnosti da igrači koji su ili talenti ili brzog razvoja a što da ne da poseduju i jedno i drugo, budu označeni i da se jasno razlikuju na transfer listama. Pa ako menadžer ulazi u borbu od 20-50 rundi na aukcijama da zna zašto to radi a ne da na kraju dobije ćorak. Ista je priča i za pregovore, neki menadžeri traže i po 10 tokena da ide samo njima a prodaju krševe. takođe, i kad se kupi akademac, ne znaš šta dobijaš dok nisi potrošio tokene.
    Lično, ne bih žalio da dam i 50 tokena plus novac ako bih znao da dobijam igrača koji brzo napreduje i koji će nositi ekipu 7-8 sezona. Mislim, tako nešto postoji u sekciji "skaut" i "preporuka asistenta", ali to nije to.
    Pogotovo u mom slučaju pošto mi je prva postava mix igrača 7*-8* a u proseku kvalitet 8* pri kraju sezone pa bi igrači koje bih uzeo preko skauta ili na preporuku asistenta bili istog ili lošijeg kvaliteta u odnosu na prvi tim a time osim što sam potrošio tokene ništa ne dobijam.
    Moguće da ću kada ova postava padne na 5* držati istu na nivou skauta pa kad se odlučim da kupim na preporuku asistenta ili uložim zelene na talenta stvarno dobiti veliko pojačanje u ekipi. to će značiti lošije rezultate u Ligi prvaka i Kupu ali to i nije tako loše jer me smara više da igram dve tekme dnevno.
    a i kupovina preko asistenta nije više tako skupa u zadnje vreme zbog učešća u Savezu.
    ono što bi mogli da promene to je da se vikendom igra samo jedna tekma jer sa dve u Savezu to su onda 4 tekme dnevno a to je stvarno zamorno.

čestitke svima na osvojenim trofejima!

Sezona 90 - 5. Mart - Kako vam ide?-capture111.jpgSezona 90 - 5. Mart - Kako vam ide?-statistike-u-sezoni.jpgSezona 90 - 5. Mart - Kako vam ide?-liga.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Pa sempliraj ako znas ili ubaci svoju
    Madridista likes this.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    I ove smo odučili od fudbala. Bolje da su ostali na skijanju...

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    Madridista, Shadow and MNK Kaskada like this.

VIP
    United završava sezonu na 3. mestu... Opet nam je malo falilo... U proseku smo bili 30% slabiji od ostalih koji su prošli dalje...

Sezona 90 - 5. Mart - Kako vam ide?-1ttttt.jpg
    Madridista, Shadow, lespa and 2 others like this.

Page 25 of 27 FirstFirst ... 152324252627 LastLast