Мени данас дало само 15 зелених
Мени данас дало само 15 зелених
Nordeus jebem ti sve zar me moras jebat cjelu sezonu, da primam golove u periodu od 83 do 88 minute da meni u cjeloj sezoni ni jedan napadac ne dobije nomalnu ocjenu, da cjelu sezonu ja gubim od losijih ekipa, da protiv puno jacih cupavo gubim, da meni igraci na terenu dobivaju ocjene 6.5-6.8 u prosjeku i to cak i onaj igrac koji namjesti 2 gola i 1 zabije, da protivnik napravi 17 prekrsaja i da ne dobijem ni jedan slobodan udarac....pa dobro koji je vama kurac i vasoj jebenoj realnosti...
Prva polufinalna tekma u Ligi prvaka i 3:3 kod kuće. Dobar protivnik tako da su sanse za prolaz 50:50. Bez podrške menadžera dok je protivnik imao podršku čak osam menadžera.
Levi bek je odigrao loše pa je protivnički AMR dao dva gola i morao sam ga menjati ranije.
u prvenstvu konkurencija štuca tako da je jedna titula već osvojena.
Probao da napravim izveštaj iz nove verzije i smorio se. mali prozori sa klizačima i nšta ne može da se prikaže iz komada ni događaji ni statistika. kad ukinu staru verziju ne verujem da ću kačiti izveštaje sa tekmi na forumu.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Sutra derbi prvenstva. Može mnogo, a ne mora ništa da odluči.
On igra 4-2MC-3-1 za koju ja, po navici, nemam pravih rešenja.
4-5-1V preferiram već 3 sezone i donosi u globalu uspehe. Ali ne protiv ove formacije. Za 4-4-2 gubim jedno 3% kvaliteta.
Neko neku ideju?
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
Definitivno jedan od "najbolnijih" poraza je kad ti neko zabije 5 komada, a još gore od toga je da ti najveći rival to učini...