-Od 2012 je igram i bio sam u par navrata jako, jako blizu TRIPLETE, ali ove sezone na 31. Nivou sam najbliži do sada da OSVOJIM 4 TROFEJA računajući i SAVEZ?! 3 su već OSVOJENA a ostala je Liga Šampiona u kome sam večeras postao FINALISTA i najverovatnije je prekosutra dan L.Š.?! LIGA OSVOJENA ubedljivo 3 kola pre kraja sa 67:15 gol razlikom (za sada) i 67 Bodova 17 više od drugoplasiranog!!! Juče KUP BRUTALNO LAKO OSVOJEN i SAVEZ konstantno u usponu, velike su šanse da pređemo 1200 bodova i nagradimo se sa po 50 Tokena, za sada imamo 1159 i SIGURNIH 30 Tokena po igraču!!! I za kraj da kažem da sam u % poprilično jači od protivnika finaliste u L.Š. i ako ga OSVOJIM na VRHU ću ''zabosti'' SRPSKU zastavu tako što ću na svim mogućim Top Eleven sajtovima da ostavim kom. i SLIKE, POZDRAV KOLEGE!!!
-Tri NAJVAŽNIJE reči su: STRPLJENJE, STRPLJENJE, STRPLJENJE!!!
-Three most IMPORTANT words are: PATIENCE, PATIENCE, PATIENCE!!!
Kao što reče Mačva, na transfer listi tokeni ima da idu kao alva, ja sam odlučio da ne dovodim ništa. Prosek godina u Zvezdi mi je sada 20,8. Dvojica imaju 26, jedan 25 i jedan 24 godine. Za dvojicu imam već zamenu iz akademije. Treniram im poziciju trenutno pa ne napreduju kvalitativno. Prva postava je trenutno na 110 %, rezerve na oko 90-95%. Pa šta mi sreća junačka, čitaj Nordeus, da sledeće sezone.🤔
Inače, dva dana dana do kraja sezone kupuju se igrači od 25+ godina za 15 i više tokena. Ovi mlađi bez 25 T ne smeš ni da pomisliš. Svi u euforiji, vraćaju se tokeni.😨
Više se isplati zameniti tokene za zelene kofere i istrenirati 2 akademca nego ulaziti u bidovanje. 🤔
Kakvo je vaše mišljenje?
Sve za jednog, jedan za sve
Više se isplati zameniti tokene za zelene kofere i istrenirati 2 akademca nego ulaziti u bidovanje. ������
Kakvo je vaše mišljenje?
ja ću radije kupovati igrače na preporuku asistenta jer za 79 tokena dobijam igrača 19 god dve pozicije, spec i ful 6* nego davati 20-30 tokena za igrača o kome ništa ne znam.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Baš...
3 dana prije kraja sezone i dalje vidim da pojedini igrači na aukcijama ulažu po 15 tokena, što je u prošlom sistemu bidovanja bilo nezamislivo.
Je li neko upratio da li se i dalje tokom jutra nordgeni pojavljuju u većem broju? Pošto vidim da ih sada ima i tokom dana...?
Je li neko upratio da li se i dalje tokom jutra nordgeni pojavljuju u većem broju? Pošto vidim da ih sada ima i tokom dana...?[/QUOTE]
koliko ja kapiram, igrači koje mi prodamo na aukciji nestaju a svi igrači koji se nama nude na aukciji su generisani igrači a kakvog su kvaliteta, to ne znam, jer čekam da se menadžeri dozovu pameti ako se to uopšte dogodi...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
I opet isti protivnici, NORDEUS nam radi o glavi.