Kažu da je izašla zakrpa 5.6.1 ali meni još uvijek verzija 5.6, jel neko probao updateovat.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Kažu da je izašla zakrpa 5.6.1 ali meni još uvijek verzija 5.6, jel neko probao updateovat.
Ja tvoju sliku sam pola vidim sve ostale su ok. Uknjizena jos jedna titula:
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Do Tapatalka je, vidim sad. Valjda treba vremena da ih uploaduje. Nisam vidio slike od Dexi i Strahinje, sad je OK. Nemam vremena da idem na komp i uploadujem, samo Tapatalk pa radilo ili ne hbga obaveze.
Pobjeda danas protiv prvog 3-1, od 60. minute igrač manje, ali dobro se završilo..ima još nade
Poslano sa mog X6pro koristeći Tapatalk
NK Kosavin
-LIGA OSVOJENA, KUP OSVOJEN, SAVEZ TITULA, još je ostala L.Š. a FINALE igram sutra sa statistički slabijim timom, POMOZI BOŽE!!!
...KREĆEMO sa slikama, ''NASLOVNA''...
...LIGA, prvi sa odličnom gol razlikom, u suštini ZASLUŽENO OSVOJENA...
...KUP sam nekako lagano OSVOJIO...
...Sutra FINALE, kao što već napisah: POMOZI BOŽE za ČETRIPLETU...
...SAVEZ, OSVOJENA treća TITULA za redom, imamo SIGURNIH 30 Tokena a ako ovako nastavimo i ovaj vikend možda, ali možda bude i 50 Tokena...!!!
...POZDRAV SVIMA i nadam se da nisam smorio...!!!
Last edited by Dexi; 04-27-2017 at 04:24 PM. Reason: -I dont wont to see my name of ASSOCIATION!!!
-Tri NAJVAŽNIJE reči su: STRPLJENJE, STRPLJENJE, STRPLJENJE!!!
-Three most IMPORTANT words are: PATIENCE, PATIENCE, PATIENCE!!!
Ima li zainteresovanih za pristup jednom ozbiljno neozbiljnom savezu?
Tražimo sve, ne nudimo ništa. Sem zezanja.
E(-ije-je-ča-šta-i)kavica dobrodošli. Ko razume, shvatiće.
Ulazimo u 3. srebrnu, sa dovoljno bodova i za 2. srebrnu na kraju sledeće sezone.
Trebaju nam jedno 2-3 igrača. Kvalitet nevažan. Samo treninzi i deljenje bonusa.
Sve za jednog, jedan za sve
Momci, spremite se za tezak bag u savezima :-). Svi se rezultati registruju 3-0 kao da nema dovljno igraca da izadje na teren, a pobednike znaju samo ovi degeni iz Nordeusa. Tako je bar bilo jutros, a kako ce biti u toku dana, ne znam. Nadam se da cete vi imati vise srece :-) ja samo da vas pripremin na moguca sranja od strane idiota.
Idemooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО