Mogli su oni to mnogo jednostavnije riješiti. Naime, pre par sezona su nam bili ubacili nordgene od 5* ali niko od iskusnih menadžera nije išao u token rat i svi smo strpljivo sačekali da svi kupe šta im treba za po 1 token. Njima se to očigledno nije svidjelo pa su makli nordgene od 5* i ponovo vratili od 3*. Poenta svega je da uvijek naprave takav sistem da zgrnu što više novca za sebe. Ja ni na ovom novom sistemu sigurno neću dati više od 5-10 tokena po igraču pa makar nikad igrača ne kupio. Možda bi trebali uopšte ne kupovati igrače jer što si jači to jače i protivnike dobiješ, iskreno meni to nema smisla.
Možda bi trebali uopšte ne kupovati igrače jer što si jači to jače i protivnike dobiješ, iskreno meni to nema smisla.[/QUOTE]
Tačno, slažem se u potpunosti. u prvenstvu te nordeus stavi sa ekipama sličnog kvaliteta a i ne bi trebalo biti problem kupiti igrače sa kvalitetom na 5 ili 0 čak i po novom sistemu tako da menadžer uvek može biti konkurentan sa ostalima. Ali, to nažalost znači brzo ispadanje u Kupu i kraj u Ligi prvaka u osmini finala.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Poraz u poslednjem kolu i pad na 6. mesto... A evo kakav trol se desio danas, ono što ja pričam godinama... Prvi je izgubio od trećeg 1-4, a drugi sa poslednjim odigra 2-2, a mogao je da osvoji ligu sa 3 boda... Sa 56 datih golova, 4 manje od prvog, mogli smo da pokidam ligu, da smo se pojačali, ali nemam više nerava da igram ozbiljno... Honda opet najbolji u ligi...
Мали резиме сезоне
Вероватно најлошија сезона од кад сам почео
поново активно да играм али има и неколико светлих тачака.
Лига 5. место
са финим резултатима у делу за статистике играча :Д
Куп задња станица 1/2 финала и ако сам
реално могао и до титуле...
Лига шампиона без мене ове
сезоне (а и следеће)
Ако не буде великих изненађења
мој савез би требао вечерас да
обезбеди платинасту освајањем овог турнира
(15:3 прве утакмице)
После 5-6 сезона Моравац није најбољи стрелац тима
мада се за своје године добро држи,иницијативу преузимају