Last edited by MNK Kaskada; 04-07-2017 at 04:54 PM.
Smiri ponasanje malo, ja nikom ne pustam niti pusim ikome imam slab tim i gubim a ti mene ocito mrzis jer mrzis Mateja i kakve ja imam uopce veze sa vama dvojcom osim sto sam u istom savezu, a sto se Nermina tice s covjekom sam 2-3 poruke razmjenio i nista niti sam zelio da mi itko pusta igram posteno i igram iz zabave i druzenja i bili smo si ok i samo zato sto nisi dobar s Matejom me ignoriras i vrijedjas, ne razumijem te uopce sta si ti mislio ako sam dobar s njim da nemogu bit s tobom samo zbog vase svadje s kojom ja nemam veze...mi smo mogli i jos mozemo bit dobri jer vasa svadja je vas problem a ne izmedju mene i tebe i s tobom cu uvjek bit dobar sto se mene tice i ako sam te necim uvrijedio oprosti, ali nije razlog da mene mrzis zato sto si s nekim mojim fejs frendom u svadji...sta si mislio da cu mu pricat sto mi pricamo ili tebi sto ja i on pricamo bas me briga to je izmedju vas i u to ne zelim ulazit, ali budi covjek i napisi mi ko covjek u inbox sta te hebe u vezi samnom, jer bili smo si ok i nevidim razlog zasto bi se ja i ti svadjali kad za to nema razloga