Na iskustvo ih dobijam, a i Nordeus ih malo trolujeNema zlatnog pravila, mnogo parametara je u igri... Moraš da poznaješ svoj tim, da znaš ko šta može, prilagođavaš se svojim igračima, protivnicima, situaciji na terenu... Gledaš ocene svojih i protivničkih igrača i po tome određuješ fokus napada... Statistike su najbitnije, to samo na staroj verziji možeš da pratiš normalno... Posed lopte, procenat uspešnih pasova, faulovi, odbrane golmana, sve to utiče da li da menjaš ili ne menjaš taktiku i formaciju... A osim toga, mnogo je lakše igrati hladne glave, bez imperativa moranja da pobediš... Često me i potcene protivnici, pa ne gledaju utakmice, misle laganica, favoriti su... Evo ti utakmica od malopre, presudilo 6 na 3 na sredini terena, džabe što je favorit... U 1. minutu me napao dugom loptom u 16 metara, instant sam gurnuo ekipu napred... Kad je krenuo da mi oduzima lopte na sredini, gurnuo sam ekipu u napad... Odmah su njegovi MC bili u problemu, pa je jedan skrivio penal, a onda popio i drugi žuti u 90. minutu... Još sam u timu imao 2 stokilaša, GK i DMC...
![]()