Uzmi sebi rječnik hrvatskog jezika.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Uzmi sebi rječnik hrvatskog jezika.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Evo da se i ja javim, posto se moje ime ili ime mojeg kluba SPOMENULO U PAR POSTOVA. Sto se mene tice, ja vise nemam nista protiv pomeranja utakmica u 4:30, 2:00, 00:00 svako radi sta hoce i igra kako hoce ovo sranje od igrice, ali isto tako JA imam pravo da stavljam igrace koje hoce da igraju i da radim sa mojoj formacijom sta hocu,kao i svaki drugi igrac, nadam se da se slazete sa tim :-), a i da se ne slazete, zaboleme ona stvar. Sto se mena tice, ja cu da pustam koga hocu i kada to hocu i koliko hocu, i to cu stalno da radim, sve dok igram ovo sranje od igrice.I mislim da nema vise smisla da se raspravljate ovde na forumu, nije zanimljivo drugim igracima. Sto se mene tica, Mesa ima moju punu podrsku i napred NTNK savezzzz. POzdrav svim igracima i puno uspeha u novoj sezoni
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
A kako bi bilo da se malo pripazi na rečnik? Ko je kome popušio i ko je pička, jal u najavi jal hipotetički, nije bitno. Važno je samo poštovanje.
Da u ulazim u razloge sukoba ne želim, svako ima svoj aspekat. Kao što vidim ni drugi forumaši nemaju mnogo volje za tim.
Sportski pozdrav
Sve za jednog, jedan za sve
Ja se ispričavam ostalim forumašima. Prepravit ću svoje postove. Njihove ne mogu.
Last edited by MNK Kaskada; 04-07-2017 at 05:56 PM.
Ajde napokon netko govori posteno, svaka cast Sinisa sad kad spominjes te termine meni osobno nikad nije smetalo ako netko mjenja termin, to je njegova odluka i kako njemu odgovara u odredjenom trenutku, ti i sam znas da mene nikad nije zamaralo pustanje ili ilegalne formacije, osobno ne pustam ali isto tako si ne dajem za pravo nekome ista govorit i prigovarat kako ce vodit svoj tim..puno srece svima.
P.S. Sinisa nemoj me samo kantat u ligi vidis da mi nejde pa ako imas neki savjet javi se u inbox na fejsu jer neznam vise sta da radim.
Jednu utakmicu ne pratiš i nordeus dočeka da te troluje, samo 1:1 sa zadnjim.
Ljudi trebam pomoc, ovo mi je tim prosle sezone losi ila ove jos i gori, mjenjao sam formacije, taktike, igrace nema sta nisam i nejde...pa ako moze kakav savjet