Neko je ljut jer ne umije da gubi. Pi.ke ste najveće samo niste dovoljno muškarci da priznate. Kukate kako se namještaju utakmice a prvi namještate. Ja sam vas prekrižio i nemojte da se trudite da se operete.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Last edited by MNK Kaskada; 04-07-2017 at 02:22 PM.
Javljaš se u pogrešnu sezonu i još jednom da ponovim namještanje si sam počeo kad ti Vedran dao svoj profil u 11 kolu, al ti si p......... da to priznaš. Pa još mutiš meni iza leđa sa cijelom ligom i prijavljuješ Nordeusu sve koje ti ne puštaju. Čim su moji iz saveza vidjeli šta radiš pustili su mi pobjede u drugom dijelu sezone, nisam morao ni tražiti jer sve što oni misle o tebi to ti ja u oči kažem, g.... si od čovjeka bio i ostao.
Last edited by MNK Kaskada; 04-07-2017 at 05:53 PM.
Ovo nema veze s tobom kao osobom vec iskljucivo kao odgovor na tvoje pitanje to prvo, a drugo malo smiri ponasanje ja tebi nista nisam ni reko ni napravio da se tako ponasas ja ti nisam balonja i za sve postoji razgovor ja sam tebe cak i pitao u cemu je problem ti nisi odg nista, jednostavno si poceo biti protiv mene bez ikakvog razloga a ljudski si mogao poslat poruku i napisat sta te muci u vezi mene a ne glumit frajera na forumu kao da si pokupio svu pamet svjeta.
Last edited by MNK Kaskada; 04-07-2017 at 05:54 PM.
Ti malo puko, kome sam ja pustao utakmice molim te lijepo, kad si tu cuo da ja kukam za namjestanje pa boli me ona stvar ko namjesta ako namjesta, to je njima na sramotu ne meni znas i sam da ne pustam, a ti ako imas neki problem sa bilo kime na igri ne mjesaj mene jer s time nemam veze, to je kao da sad napadam Macvu samo zato sto se druzi s tobom, malo oladi nemam protiv nikog nista...ni protiv tebe ni protiv Siinise ponajmanje jer mi covjek nista lose nikad nije ni rekao ni napravio, isto tako ja ni tebi nista nisam lose rekao niti ucinio i sad me stavljas u isti kos sa nekim s kime si u zavadi i to samo zbog igrice...malo preplitko za covjeka tvoje inteligencije.