Kako prepoznati talenta, negdje sam procitao da kod kupnje na transfer listi treba kliknut na vrijednost i kliknut samo na prva dva i ako im je placa visoka da je talent, naravno vjerujem da bi trebao bit 18 najvise 19 godina
Kako prepoznati talenta, negdje sam procitao da kod kupnje na transfer listi treba kliknut na vrijednost i kliknut samo na prva dva i ako im je placa visoka da je talent, naravno vjerujem da bi trebao bit 18 najvise 19 godina
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Gleda se isključivo vrijednost igrača i godine (ne plaća). Naravno treba imat na umu da se vrijednost igrača povećava sa povećanjem kvaliteta pa tako npr od 2 igrača sa istom vrijednosti i godinama brže će napredovati onaj igrač sa manjim kvalitetom (Npr jedan igrač na 85% i drugi na 95% imaju istu vrijednost i godine, dok prvog istreniraš na 95% njegova vrijednost će se povećati i biće iznad vrijednosti drugog igrača. Baš to je razlog da neki menadžeri preferiraju da uzimaju igrače od 88-92%). Isto tako vrijednost igrača opada sa godinama, zato je bolje kupiti što mlađeg. Napredak igrača može se podijeliti po godinama u 4 grupe: 18-21, 22-25, 26-29 i 30-34 godine. Igrač kad napuni 22 godine njegov se napredak smanji za nekih 30-40%, isto tako kad napuni 26 godina itd.
Dok sam igrao preko kompjutera (prije 2 godine) bilo je 30-40% i imam negdje i sliku jednog igrača koji mi je sa 21 godinu na 5* napredovao do 120% a kad je napunio 22 godine onda do 80%. Već duže vrijeme ne hvatam bilješke jer se stalno nešto mijenja. Ali 50% je mnogo, ne vjerujem, malo je previše, zar bi bio u stanju da držim svoj tim na 8* od 18 do 26 godina i još da uštedim kofera za naredni tim.
Hvala na informaciji, tek sam poceo igrat pa me zanima a transfer lista ocaj neznam jel to svima na pocetku takva ili to ovisi o periodu u danu i dali je isplativo skauta kupovat, treniram ove do 20 godina i ne trosim zelene kofere, netko mi je ovdje napisao da njih trebam stedjet.