Quote Originally Posted by lespa View Post
Oglasio se administrator na delu foruma na engleskom jeziku i kaže da je jedan od razloga uvođenja novog sistema aukcije bio da se izađe u susret menadžerima koji dugo igraju a koji su se žalili na siromašnu ponudu igrača na transfer listama. E sad , ja nikad nisam do sada iskusio to ali mogu da razumem frustraciju kada čekaš danima da se pojavi igrač koji nedostaje ekipi ali šipak. Tako da realno, jednom malom procentu menadžera će ovaj novi sistem savršeno odgovarati. Meni lično, koji sam do sada kupovao nordgene za jedan token je ovo loše rešenje.

Dakle, menadžeri koji imaju brdo tokena, malo slobodnog vremena će promeniti prvu postavu sa željenim igračima u roku od nekoliko sati umesto što su do sada gubili vreme i živce nekoliko dana a i duže da bi kupili igrače. za 35 tokena menadžere od sutra počinje pakao.

takođe, ova novina je problem i za menadžere na nižim nivoima koji imaju slabe budžete jer će njihov igrač biti kupljen od strane mašine za cenu ispod tržišne vrednosti a nove igrače će morati debelo da plate.
Ma ne verujem da mašina kupuje igrače... Imaš opciju prodaj odmah za to... Ja evo 3 dana pokušavam da prodam MC koji je na skil poen do zvezdice, 21 godina...